image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy Antwerpen: overnachting mogelijk

By:

Hercules Trophy Antwerpen: overnachting mogelijk. Zie je het niet zitten om nog naar huis te rijden na een spetterende after-party bij Hercules Trophy, dan kan je goedkoop overnachten in The ASH Antwerp .

Deze hostel is uiterst geschikt om de teambuilding rustig verder te zetten aan een democratische prijs. The ASH biedt zowel individuele kamers als kamers voor het volledige team.

En wat denk je van een zalig ontbijt om rustig na tASHantwerp00004e praten? Het ontbijt kan verzorgd worden of je kan kiezen om het zelf te maken. De leeszaal van het hostel is is ideaal voor workshops en het weekend af te sluiten.

Wat is The ASH?

The ASH ligt in het centrum van Antwerpen, op 1 km van Station Antwerpen-Centraal. Het pension biedt gratis WiFi, een eigen tuin en een gedeelde keuken. Je kan er ontspannen in de recreatieruimte of in de bibliotheek.

De kamers met geluidsisolatie van The ASH 87921048beschikken over een eigen of gedeelde badkamer. Het hostel beschikt ook over een gemengde slaapzaal met capsulebedden. Het hostel voorziet elke ochtend een zorgvuldig bereid ontbijt.

Wil je genieten van 10% korting? Boek je kamer met promocode: http://bit.ly/HerculesTrophyASH of neem contact op met The ASH Antwerp om een eigen invulling te regelen.