image/svg+xml
Arena

Heldinnen van de Ladies Games 2017: dit zijn jullie 6 battles!

By:

Heldinnen van de Ladies Games 2017: dit zijn jullie 6 battles! De Ladies Games staan om de hoek, dit jaar met 7 edities verspreid over heel Vlaanderen. Elke editie serveert je 6 battles die klaar zijn om verslonden te worden!

De battles zijn voor heldinnen die houden van teamwerk, actief zijn en vooral fun willen beleven met hun vriendinnen. Ze zijn zeer verschillend en bieden voor elk wat wils. Lekker stoer, maar toch vrouwelijk. Moet kunnen, toch? (P.S.: Het zijn niet de sportiefste teams die de competitie winnen, maar de teams die het best samenwerken en inspelen op elkaars sterktes. Vriendschap op zijn best!)

Battle 1: Butler service now

Dit is geen ordinaire horecaservice. Baan je een Waiters Raceweg over het hindernissenparcours terwijl je een plateau vol glazen water meezeult. Tijdens je service zal je een cocktailrecept moeten onthouden en doorspelen aan je teamgenoten. Punten worden toegekend door de jury die rekening houdt met de snelheid waarmee je het parcours hebt afgelegd, de hoeveelheid water die je nog overhoudt en het feit of je al dan niet je recept hebt onthouden! Dorst gekregen? Dat lossen we graag voor je op aan de bar in de hippe Ladies Games Village.

Battle 2: Balls in the air (i.s.m. STIHL)

Stihl BattleVorig jaar schotelden we jullie een voetbalmatch met bladblazers voor. Hilarisch was het! Dit jaar gaan we nog een stapje verder, maar we verklappen nog niets. Het wordt een race tegen de tijd waarin je snel, slim en handig moet zijn. En ja, iets van elektriciteit kennen is bijzonder goed meegenomen! Onze splinternieuwe STIHL Hunks zorgen voor die extra dosis “motivatie”. Benieuwd naar de hunks? Je vindt ze op onze Facebook pagina.

Battle 3: Shape that body

Waarom fietsen als je een leuke stepfiets als de ElliptiGO hebt? Shape that body maakt gebruik van ElliptiGo’s. Zie het een beetje als lopen, maar dan op een fiets. Je balans vinden is niet al te gemakkelijk, maar hey, jullie kunnen perfect op naaldhakken lopen, toch? Met wat oefening zou je het peloton in de Tour de France moeten kunnen bijhouden op de ElliptiGo!

Ladies Run

Battle 4: Ladies obstacle run

Springkastelen, hindernissenparcours, vallen en
opstaan: wie denkt er soms niet met heimwee terug aan haar kindertijd? Wij alvast wel! Daarom vonden we dat de Ladies obstacle run absoluut niet kon ontbreken op de Ladies Games 2017. Een gigantische inflatable met verschillende hindernissen en de nodige girly factor!

Battle 5: Dress to impress i.s.m. C&A

De Ladies Games zonder de dress toHercules Trophy impress challenge? Dat kan toch niet! Elk team krijgt 4 moodboards, waar je er ééntje van moet kiezen. Hierna krijg je 10 minuten de tijd om in de centrale garderobe op zoek te gaan naar kledij en accessoires die jouw moodboard het best invullen! Achteraf  volgt er bovendien een superleuke fotoshoot, die je -wie weet- kan gebruiken om je portfolio als designer mee op te starten?

Battle 6: Get this car started

There’s nCar Pullingo power like Girlpower. En de Ladies Games zijn de ideale manier om dat te bewijzen. Teamwork is troef bij deze challenge, waar je een truck over de finish moet loodsen. Het lijkt moeilijk, maar geloof ons dames: jullie zijn fenomenaal! Wij hebben alvast het volste vertrouwen in jullie en zijn vooral benieuwd naar de verblufte gezichten van jullie supporters…

Ben je nog niet geregistreerd voor de Ladies Games en heb je wel zin in een dagje vol fun en feest? Klik HIER en klik vervolgens op de stad van jouw keuze, waar je meteen leest hoe je je kan inschrijven.