image/svg+xml
Herculean Alliance

Herculeaanse Hospitality Manager: Cindy Van Pollaert

By:

Herculeaanse Hospitality Manager: Cindy Van Pollaert. Onze nieuwste Hospitality Manager? Dat is een ‘oude’ bekende: Cindy Van Pollaert, waarmee we willen zeggen dat Cindy de Herculeanen al veel eerder vervoegde.

Alles begon in juni 2014, toen ze plots als Hubo-werkneemster de enorme opportuniteit kreeg om de allereerste  deelname van Hubo België aan de Hercules Trophy te organiseren. Een kans die ze meteen met beide handen greep. Dankzij de combinatie van haar immense enthousiasme, organisatorisch talent en structureel inzicht, kon Cindy meteen het hele hoofdkantoor op z’n kop zetten.

Niemand ontsnapte eraan. BinneFB_IMG_1492974864861n een paar dagen, stonden maar liefst 8 teams klaar om de Coolest Corporate Team Challenge aan te gaan. Gedram bij de directie voor kledij, vlaggen, eigen Facebook groepen,… het moest en zou een ongekend succes worden. En of het een onvergetelijke ervaring werd!

Je kan gerust stellen dat het organiseren en begeleiden van events in Cindy’s DNA zit, al blijft het daar niet bij. Vanuit haar rol als Account Manager, die ze een klein jaar nadien opnam, liet ze immers al heel wat nieuwe deelnemers de Herculeaanse sfeer ervaren.

Vandaag zijn we bijzonder blij om aan te kondigen dat het ook daar niet bij blijft. Na een
korte tijd van afwezigheid gaat Cindy nu weer volop verder op het ingeslagen élan. Zowel tijdens de Herculean Days Mechelen als tijdens de Hercules Tr10406881_10206570932646335_202135461201694423_nophy Antwerpen, kan je haar dus dit jaar herkennen aan haar aanstelijke glimlach en gedrevenheid.

Geen vraag is haar teveel en met haar onuitputtelijke energie, is zij de ideale Hospitality Manager. De perfecte match dus voor ons dynamisch team!

Ook in haar vrije tijd is Cindy absoluut een bezige bij -met een overvolle agenda als gevolg. Tussen het opvoeden van haar drie kinderen, werken bij Hubo en het organiseren van talloze events, vindt Cindy immers ook nog eens de tijd om meermaals per week de fitness op te zoeken. Als rasechte sportliefhebster, kan je ze trouwens ook tegen het lijf lopen op de Ten Miles of de Spartacus Run. Haar motto? “Stilstaan is achteruitgaan.” Laat ons daar nu net ook helemaal overtuigd van zijn! Welkom Cindy.