image/svg+xml
Arena

Ladies Games: Dj Makasi in the house!

By:

Ladies Games: Dj Makasi in the house! Ladies: be prepared! Dj Makasi voorziet alle edities van de Ladies Games van een spetterende dj-set!

Alhoewel Dj Makasi, A.K.A. Yannick Beloy, zijn thuisbasis in Antwerpen heeft, is de kans klein dat je hem daar tegenkomt. Hij speelde oorspronkelijk vooral in bekende Antwerpse clubs zoals Noxx en Roxy, maar tegenwoordig vind je hem in Miami, New York, India, Amsterdam, Parijs, Dubai of in een andere uithoek van de wereld.

Afbeeldingsresultaat voor dj makasi

Al vanaf zijn achtste levensjaar maakte hij mixtapes voor zijn vrienden. Hij heeft zijn plekje snel opgeëist in de Antwerpse dance scene dankzij zijn talent voor ‘mashing-up’. Het creëren van een perfecte mash-up is zeker en vast een vorm van kunst. Zijn mixing-talent doet ons denken aan het Belgische mash-up trio: Discobar Galaxie. Dit is op zich niet zo verrassend, aangezien Adriaan Van Den Hoof (één van de leden van Discobar Galaxie) vroeger nog gedatet heeft met Makasi’s zus: Tatyana Beloy.

Een Makasi-set is nooit saai. Zijn reiservaringen vertalen naar een breed scala aan genres en stijlen die Makasi naadloos samenvoegt in een beestige set die altijd in staat zijn tot het verliezen van alle zelfbeheersing bij het publiek. Rocking beats, funky grooves en hedendaagse klassiekers: Makasi weet als geen ander hoe alles te combineren om een geweldige sfeer te creëren.

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder zijn avonturen in India:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kQ-AzLNC4J0&w=560&h=315]

Een internationale dj die het publiek in vuur en vlam zet en een ongelooflijke sfeer genereert klinkt echt als een perfecte dj voor de Ladies Games, nietwaar? Daarom hebben we hem dus geboekt. Ladies: wees voorbereid om van je sokken geblazen te worden tijdens de afterparty! Makasi is trouwens ook een graag geziene gast DJ bij de Hercules Trophy in Mechelen.

Ben je nog niet ingeschreven voor één van de Ladies Games? We hebben nog een plekje voor jou en je vriendinnen, hoor! Je kan je HIER inschrijven.