image/svg+xml
Arena

5 redenen waarom Ladies Games ook goed zijn voor mannen

By:

5 redenen waarom Ladies Games ook goed zijn voor mannen. De Ladies Games: een fantastische namiddag, speciaal voor vrouwen en hun vriendinnen. Het klinkt (bijna) discriminerend voor mannen, maar think again! We lijsten hieronder 5 redenen waarom Ladies Games ook goed zijn voor mannen.

  1. Je geniet van een frisse pint terwijl je je wederhelft ziet zwoegen

Het geeft toch altijd een goed gevoel: Anderen het beste van zichzelf zien geven, terwijl je zelf rustig aan het relaxen bent met een lekker, fris drankje als toeschouwer. passief aan sport doen. Het enige dat je moet doen, is ten volle supporteren.

     2. Je kan met je vrienden een feestje bouwen

Wanneer je wederhelft geniet van qualitytime met haar vriendinnen, is het misschien geen slecht idee om er zelf met je vrienden op uit te trekken, of gewoon thuis een feestje te bouwen. Zorg ervoor dat de vriendinnen van je kameraden meedoen met de Ladies Games.

     3. De Ladies Games hebben een langdurig effect

Het effect van de Ladies Games blijft verschillende maanden nazinderen bij onze deelneemsters. Zowel thuis als op het werk een dikke smile. Dat is toch wat elke man wilt: een gelukkige vrouw?

     4. Een geldbesparing

Het is weekend. Je vriendin beslist om een dagje te gaan shoppen met haar vriendinnen en neemt jouw bankkaart mee. Leuk, maar niet goed voor de portemonnee. Waarom niet eens een alternatief suggereren? De Ladies Games zijn véél plezanter en helemaal niet duur! Dit bespaart je mogelijks een hoop geld…

     5. Je kan ongestoord naar de voetbal kijken of gewoon lekker ontspannen

7 mei tijdens de Ladies Games in Aalst:

  • Oostende – Gent
  • Anderlecht – Zulte-Waregem

Ook in de Premier League staan enkele toppers op de agenda:

  • Liverpool – Southampton
  • Arsenal – Manchester United

Het toppunt van voetbal vindt echter plaats op 3 juni tijdens de Ladies Games in Roeselare: de finale van de Champions League! 

Ben je geen fan van voetbal? Je kan natuurlijk ook naar je favoriete serie kijken, een dagje ongestoord in de tuin werken,… Redenen genoeg om je vrouw te overtuigen om deel te nemen aan de Ladies Games. Het leukste is natuurlijk dat je zelf meekomt als toeschouwer!