image/svg+xml
Arena

De Flair Games zijn terug -en worden de Ladies Games

By:

De Flair Games zijn terug -en worden de Ladies Games. Eindelijk mogen we het aankondigen: de Flair Games zijn terug. En wat meer is: ze worden de Ladies Games, want het magazine Libelle is er nu ook bij.

Wie Wat Waar?

De Ladies Games zijn een belevingsconcept voor dames, georganiseerd door magazine Flair, Libelle en Hercules Projects en C&A als hoofdsponsor.

Verwacht je aan een fun dagje met 6 actieve, ludieke battles tussen dames, ondersteund door knappe hunks. Een team bestaat uit 4 vriendinnen. En het leuke nieuws is: je hoeft niet sportief te zijn om mee te doen. Elke editie wordt afgesloten met een après-battle party met DJ’s. Als kers op de taart is er een super prijzenpot. Klaar voor een stevige portie girlpower?

Wegens het overdonderende succes van vorig jaar breiden we dit jaar uit naar 7 steden en schaart ook Libelle zich achter het concept. Dit jaar vinden er edities plaats in:

Meer info

Je vindt alle info op www.ladiesgames.be. Registreer je daar en beleef een geweldige dag vol girlpower. Ook ideaal als vrijgezellenactiviteit!

AFFICHE-V3