image/svg+xml
Fabrica

Gezocht: straffe crew!

By:

Gezocht: straffe crew! Werken voor Hercules is een geweldige ervaring. Daar zijn we niet alleen zelf van overtuigd, ook onze medewerkers getuigen mee.

Reinaart verwoordde het zo: “Mijn ervaringen tijdens de Flair Games deden me beseffen hoe tof die events zijn en ik had helemaal niet het gevoel dat ik aan het werken was. Deelneemsters quoteren op hoe snel ze banden konden wisselen of hen voetbal zien spelen met bladblazers… je houdt het echt niet voor mogelijk. Ik wil absoluut geen andere studentenjobs meer! (lacht)”

Ook over werken op de Hercules Trophy was hij lovend, net als zijn collega stagaire Valerie: “Ik wist eerst niet waar ik aan begon toen een vriendin me meevroeg, maar het leek me wel leuk. Ik werd monitor van de Flip It en ik vond het fantastisch! Het tweede jaar keek ik er al weken op voorhand naar uit om terug te mogen komen.

Dat meewerken op de Hercules Trophy, Flair Games en events van Hercules Projects hen zo beviel, is geen toeval. Straffe medewerkers die zich goed voelen zijn een cruciaal element voor klantenbeleving. We doen er dan ook alles aan om onze crewleden onder te dompelen in de unieke Herculeaanse ervaring.

Wat staat er je te wachten:

  • Je goed voelen begint bij lekker eten. Op de Hercules Trophy krijg je van ons dan ook 4 heerlijke maaltijden met bijhorende drank.
  • Je leert er heel wat nieuwe mensen kennen, zowel andere crewleden, als professionals. Da’s mooi meegenomen in je (latere) beroepsleven! Bovendien, van op de eerste rij zien hoe honderden dames of corporate business people zich te pletter amuseren tijdens de meest hilarische uitdagingen, is onvergetelijk.
  • Je werkt als vrijwilliger en krijgt een vrijwilligersvergoeding. Het certificaat dat je krijgt staat meteen mooi op je CV.
  • Ben je daarnaast op zoek naar een stage? We verwelkomen je graag in ons team! En als het allemaal meezit, kan je ook doorgroeien.
  • Werk je meer dan 1 dag op de Hercules Trophy in Mechelen? We voorzien gratis een slaapplaats op het domein voor je, zodat je zonder zorgen kunt feesten.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over je outfit, want je krijgt van ons een officieel CREW t-shirt.
  • Er zijn heel wat verschillende jobs, van monitor tot hospitality crew. We spelen je graag uit op je sterktes, dus laat ons weten waar je goed in bent en we houden er maximaal rekening mee.

Met de lente in het vooruitzicht komen ook onze events weer een stap dichterbij. Voor zowel Hercules Trophy in Antwerpen op 20 mei als de Herculean Days in Mechelen op 23, 24 en 25 juni zijn we op zoek. Heel binnenkort kondigen we de nieuwe data voor de Flair Games 2017 aan. Maak je er graag deel van uit? Laat ons iets weten op info@herculean.coop en wie weet ben jij er dit jaar ook bij!

Wil je écht deel uitmaken van het concept en ambassador van Herculean worden? Dat kan! Dankzij de equity crowdfunding die we via MyMicroInvest opgezet hebben, kan je investeren in Herculean vanaf €100. Je krijgt er niet alleen een financiële return voor terug als Herculean het goed doet, maar je wordt als ambassadeur ook uitgenodigd op onze evenementen tijdens het jaar. Daar kan je toch niet nee tegen zeggen? Hier lees je meer over de crowdfunding campagne.