image/svg+xml
Herculean Alliance

Equity Crowdfunding gaat publiek

By:

Equity Crowdfunding gaat publiek. Eindelijk is het zover: Herculean lanceert officieel de Equity Crowdfunding campagne, als volwaardig onderdeel van de groeikapitaal strategie.

Voor alle duidelijkheid: het gaat niet om donaties, maar om een unieke kans om Hercules fans de gelegenheid te geven om een AANDEEL te verwerven, vanaf 100 EUR, net zoals bij enige andere belegging. Dat Equity Crowdfunding in Vlaanderen nog niet echt populair is, hebben we al eerder aangehaald. Maar als pioniers willen we mee aan de kar trekken om deze nieuwe, alternatieve manier van beleggen al even populair te maken als in onze buurlanden.

Daarom organiseren we op 22 maart -volledig vrijblijvend- een infoavond over onze groeiplannen en organisatie. Als bijzondere gast verwelkomen we Roger Malevé. Roger is niet alleen CIO bij Nationale Loterij, maar eveneens de drijvende kracht achter Captains of Cycling en de coöperatieve Lotto Soudal. Daarnaast komt crowdfunding platform MyMicroInvest de mechanismen van Equity Crowdfunding toelichten, terwijl stichter Yves Vekemans met veel bevlogenheid vertelt over de achterliggende filosofie. Het belooft in ieder geval een boeiende avond te worden.

De infoavond gaat door in Kazerne Dossin in Mechelen. Wil je erbij zijn, registreer je dan hier. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.