image/svg+xml
Herculean Alliance

MyMicroInvest: Online-Offline evenement 7 maart

By:

MyMicroInvest: Online-Offline evenement 7 maart. Op dinsdag 7 maart 2017 was onze CEO en oprichter Yves Vekemans te gast op het eerste “Online-Offline”-evenement van MyMicroInvest, een nieuwe maandelijkse reeks die ondernemers -start-ups en scale-ups- in contact brengt met investeerders.

4 bedrijven hielden hun 5-minuten durende pitch, ingeleid door een kort videofragment met betrekking tot hun product. U vindt de video van Herculean hier.

Herculean is momenteel toe aan zijn derde kapitaalsverhoging en wilt hierbij anderhalf miljoen euro ophalen. Dit willen we niet alleen doen via banken en private investeerders. We doen aan equity crowdfunding om de fans vanop de eerste rij te betrekken als échte Herculeaanse ambassadeurs. Al vanaf €100 kan u ambassadeur worden en stapt u mee in het Herculeaanse avontuur.

Heeft u zin om betrokken te geraken en mee te schrijven aan het volgende hoofdstuk van Herculean? Dat kan door hier te klikken!