image/svg+xml
Herculean Alliance

Een inspirerende spreker voor uw event?

By:

Een inspirerende spreker voor uw event? Het kan soms een uitdaging kan zijn om een interessante en charismatische spreker te vinden voor uw volgende receptie of een klantenevenement.

Waarom het niet eens vanuit een andere hoek bekijken? Yves, CEO en oprichter van Herculean, is een getalenteerde publieke spreker die uw publiek zal inspireren hun “corporate life” te veranderen met behulp van hun persoonlijke mantra.

Yves’ mantra is simpel en vanzelfsprekend. Iedereen kan geluk en succes bereiken zolang men op 4 factoren focust: Dromen. Teamspirit. Focus. Netwerken. 

Yves neemt u op een inspirerende reis door zijn persoonlijke ondernemersverhaal waarbij hij de focus legt op zijn mantra. Hij zal u advies geven over hoe u deze te allen tijde in uw achterhoofd kan houden.

Yves Vekemans’ succes als spreker en zijn unieke kennis met betrekking tot visie gaan terug tot zijn eerste momenten als intrapreneur binnen verschillende industrieën. In 1999 werd hij verkozen tot ‘CIO of the year’ door het Belgische ICT-magazine DataNews. Hij ontving deze prijs op 27-jarige leeftijd, wat hem tot jongste CIO van het jaar ooit maakte.

Yves voelt nu de nood om zijn ervaringen te delen en mensen binnen een bedrijfsomgeving te leren hoe ze hun potentieel kunnen maximaliseren, net zoals hij het van de beste geleerd heeft. Het is om die reden dat Yves mentor werd bij Founder Institute en gastdocent is bij de Universiteit van Real Madrid.

Yves’ unieke mix van warmte, humor en ervaring helpt het publiek hun obstakels op de weg naar succes te identificeren en te overwinnen. Hij wordt gedreven door een passie om bedrijven te helpen hun visie en prestaties te ontdekken. Hij moedigt zijn publiek aan te focussen, hun gedachtegang te bevrijden en hun potentieel als leider te herontdekken. Zijn ruime ervaring en kennis laten hem toe een breed assortiment aan onderwerpen aan te halen, gaande van complexe, strategische uitdagingen tot technologische vraagstukken, ondernemerschap, internationalisatie en fan management.

Een inspirerende spreker voor uw event? Uw evenement extra karakter geven? Voor meer info en boekingen: klik hier.