image/svg+xml
Herculean Alliance

Nieuwe Hercules Trophy website

By:

Nieuwe Hercules Trophy website. Net wanneer je dacht dat er even geen nieuws meer zou komen vanuit de Herculeaanse hoek, lanceren we onze nieuwe site www.herculestrophy.com. We hopen dat het in de smaak valt. Mocht je enige foutjes vinden, laat ons dit dan weten op info@herculestrophy.com . We beloven je alvast een gezonde dosis goede karma.

Waarom is een nieuwe website groot nieuws? Omdat het demonstreert waar onze slagzin over gaat. Herculean is het “Sportainment en Corporate Wellbeing PLATFORM”. Een platform dus. Een technologie.

Tot nu toe wisten de meeste mensen nog steeds niet dat we een platform beheren. Ze dachten dat we een internationale franchise hebben dat ongelooflijke B2B festivals, actieve personeelsfeesten, teambuilding en familiedagen organiseert en dat we bedrijven helpen om hun welzijn te verbeteren met behulp van holistische programma’s. JA, we doen dit allemaal, MAAR we zijn ook een technologisch bedrijf en dat is waar een groot deel van de bedrijfswaarde zich bevindt.

Sinds 1999, hebben we een MATURE (Maintainable-Adaptable-Userfriendly-Reliable-Efficient) basis ontwikkeld, gebaseerd op Microsoft technologie. Sommige van ons hebben een achtergrond in IT. Onze stichter Yves was een IT architect, CIO, Business Manager en, later, CEO in de technologische industrie.Als was ook grote Microsoft fan werd hij de jongste winnaar ooit van de award “CIO van het jaar”.

Wat je ziet als Hercules deelnemer is slechts het topje van de ijsberg. In de voorbije jaren hebben we meer gefocust op functionaliteit dan op de vorm. Dit leidde tot allerhande tools achter de schermen om onze evenementen van CRM, tot de organisatie en het beheer van de fans vlotter te beheren. Technologie is de drijfveer van ons bedrijf, niet enkel een hulpmiddel. Maar de vorm werd een beetje te oubollig en daarom hebben we net dat veranderd.

Ons platform is ongezien in de  sportmanagement markt. Het is de reden waarom partners over de hele wereld zich aanmelden. Ze krijgen niet alleen een goed merk, met geweldige producten voor de B2B markt. Het platform helpt hen ook, zodat ze niet dezelfde fouten maken die wij al hebben gemaakt. Zo kunnen ze zich volledig richten op de groei in hun markt.

website

Wat is er nieuw op www.herculestrophy.com? Het is

  • Sexy en gemakkelijk te gebruiken
  • Mobiel toegankelijk
  • Veiliger
  • Gemakkelijker deelbaar

Waarom is dit interessant voor Herculean partners?

  • Het biedt meer content marketing mogelijkheden aan
  • We kunnen deze helemaal skinnen – zoals we al eerder deden voor flairgames.be – zodat we het kunnen rebranden aan de behoeften van elke specifieke klant.
  • Het is beschikbaar in meerdere talen, ook al lanceren we hem eerst in het Engels.

Is dat alles? Natuurlijk niet. Dit is pas het begin. Dus … watch this space :).