image/svg+xml
Herculean Alliance

Herculeaanse Raad van Advies: Luc Blyaert!

By:

Herculeaanse Raad van Advies: Luc Blyaert! Als zoon van een drukker was Luc Blyaert altijd vastberaden om artikels te schrijven en te publiceren, maar toeval besloot zijn carrière een andere wending te geven. Hij kwam terecht in de technologische sector, een vruchtbare en innovatieve biotoop. De echte toegevoegde waarde van Luc ligt echter vooral in het samenbrengen van mensen. Het samenbrengen van mensen met verschillende standpunten binnen een groot netwerk, en dit op een optimistische en uiterst positieve manier.

Gedurende 25 jaar leidde hij het IT Magazine DataNews tot een sterke gemeenschap die print, digitaal en grote evenementen met duizenden aanwezigen koppelt. Zijn nieuwe passie ligt binnen de optimalisatie van klantrelaties en communicatie van bedrijven. Luc is ook columnist bij de krant De Tijd.

Luc woont samen met Veerle. Ze hebben samen twee volwassen zonen. Verder houdt Luc vooral van jazz, schaken, fietsen en uiteraard ook mensen, “omdat ze het verschil maken in zijn dagelijkse leven”.

Herculeaanse Raad van Advies: Luc Blyaert! Waarom was Luc zo aangetrokken tot de Herculeaanse Raad van Advies? ‘Ik was overweldigd door de energie en positieve vibes van de Herculeaanse events en de oprichters Yves en Inge. Ik heb geen moment getwijfeld om erbij te komen.’