image/svg+xml
Herculean Alliance

Herculeaanse Raad van Advies: Lode Peeters!

By:

Herculeaanse Raad van Advies: Lode Peeters! Lode Peeters, is de CEO en mede-oprichter van Tobania, een premium leverancier van ICT services en oplossingen in België, die ontstaan is uit een fusie tussen TOBIUS en SAGA Consulting groep. Tobania is een ambitieus, snel groeiend bedrijf dat een omzet heeft van ongeveen 60 mio EURO in diensten alleen. Tobania steld meer dan 550 IT specialisten te werk.

Mensen zijn wat dit bedrijf anders maakt van andere bedrijven en Lode hecht hier veel waarde aan. Dit is de reden waarom hij de ‘Triple Win’ introduceerde: elke consultant moet ook winnen in elke deal die gemaakt wordt. Teamwer, samenwerking, competentie-ontwikkeling en succes zijn de belangrijkste waarden in zijn strategie.

Lode gelooft sterk in Herculean omdat ze dezelfde visie delen over het laten groeien van mensen. Hij deed mee in vele edities van de Hercules Trophy en is de enigste die deelnam in alle 3 de continenten waar de Hercules Trophy werd georganiseerd (Europa, de Verenigde Emiraten, en de Verenigde Staten). Dit is de reden waarom hij een echte superfan en Herculeaanse ambassador wordt genoemd. Dit jaar sponsort hij al meer dan 15 teams, met hun supporters, om voor plezier, spelletjes en een geweldige after party te zorgen. Als echte ambassadeur zijnde, deden Lode  en zijn team natuurlijk mee met de eerste Hercules Trophy in Antwerpen op 21 mei 2016. Herculeaanse Raad van Advies: Lode Peeters! Lode zit sinds september 2014 al bij de Raad van Advies van Herculean.

Kom hier meer te weten over Lode.