image/svg+xml
Herculean Alliance

Herculeaanse Raad van Advies: Wim Vochten!

By:

Herculeaanse Raad van Advies: Wim Vochten! Wim Vochten is de oprichter van XPlusConsultants, één van de snelst groeiende Europese management consultingfirma’s die zijn diensten en oplossingen aanbiedt binnen bedrijfsarchitectuur, strategie, technologie, programma- en wijzigingsbeheer.

Met België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland als hun voornaamste markten, combineert XPlusConsultants diepgaande kennis van strategische en operationele hefbomen en schaalbare leveringskaders om organisaties te ondersteunen bij het definiëren en implementeren van de mogelijkheden voor waardecreatie op het gebied van IT en business strategy, business performance management en business & IT transformatie. Hun missie is duidelijk: XPlusConsultants brengt zorgvuldig de juiste mensen en klant-programma’s samen om inzicht te creëren, gevestigd denken te bevorderen en de transformatie binnen ondernemingen aan te wakkeren en te ondersteunen.

Herculeaanse Raad van Advies: Wim Vochten! Wim is een echte fan van Herculean. Hij gelooft dat werknemers motiveren met behulp van uitdagende spelen de betrokkenheid met hun bedrijf verhoogt op een uitdagende én uiterst aangename manier.

Wim heeft deelgenomen aan verscheidene internationale Hercules Trophy edities, gaande van Mechelen en New York tot Dubai. Hij vervoegde ook de Herculeaanse ondernemersmissies in Dubai en New York samen met ongeveer 20 andere CEO’s.

Wim zetelt in de Herculeaanse Adviesraad sinds september 2016.