image/svg+xml
Herculean Alliance

Herculeaan: Thomas Verbraeken!

By:

Herculeaan: Thomas Verbraeken! Als een van de jongste Herculeanen is Thomas’ carrière (momenteel) nog niet van lange duur. Hij studeerde business management aan UCLL een heeft een breed scala aan interesses, gaande van economie tot filosofie en van muziek tot film.

Laat je echter niet misleiden door zijn leeftijd, want Thomas is geen alledaagse 22-jarige. Hij houdt zich liever bezig met een twee uur durende politieke discussie dan uit te gaan. Dit gezegd zijnde, is hij eerder een luisterend oor dan het middelpunt van de aandacht en is hij relatief voorzichtig in zijn woordkeuze en frasering. Hij hecht enorm veel belang aan de enorme kracht van communicatie. Dat is waarschijnlijk inherent aan zijn persoonlijkheidstype (type 5).

Het was dankzij een van zijn goede schoolvrienden dat hij zijn carrière bij Herculean begon als stagiair. Terwijl zijn vriend het bedrijf verliet na hun stage, besloot Thomas om de Herculeaanse rangen te vervoegen als vaste werknemer. Hij is een veelzijdig medewerker die zelden nee zegt tegen opgelegde taken. Hij houdt van werken in de open en stimulerende omgeving die Hercules hem aanbiedt.

Op het vlak van reizen zal Thomas steeds rustige oorden verkiezen boven drukke steden, aangezien natuur en ontspanning hem na aan het hart liggen. Zijn innerlijke rust loodst hem door de drukste dagen, maar hij heeft ook een gepassioneerd kantje. Voor Thomas is er geen betere manier om tot rust te komen na een lange dag dan te kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, liefst Aziatisch of Europees, en een lekker biertje of een goed glas whiskey.

Terwijl de meesten van zijn vroegere klasgenoten na hun stage genoten van hun vakantie, begon Thomas onmiddellijk met volledige overtuiging te werken. Volgens hem zijn er drie redenen voor zijn atypische interpretatie van de vakantie. Eerst en vooral is het de Herculeaanse teamspirit die hem bindt aan het bedrijf. Daarnaast zijn de collega’s een belangrijk pluspunt en als toegevoegde bonus vindt hij het geweldig om te kunnen bijdragen aan dergelijke grote evenementen.

Ook een Herculeaanse stagiair worden? Stuur een email naar info@herculestrophy.com en treedt in Thomas’ voetsporen. WAARSCHUWING: Het is een lifechanging experience!