image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy België 2017: een update

By:

Hercules Trophy België 2017: een update! Bij de start van het nieuwe jaar vinden we dat je wel een update verdiend hebt over hoe alles draait voor de Hercules Trophy edities van Mechelen en Antwerpen 2017. Deze keer waren we wel snel om al enkele Werken van Hercules aan te kondigen. En de bedrijven waren ook bijzonder snel om hun deelname te bevestigen! Geen nood. Er is nog plaats mocht je niet geregistreerd zijn. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste nieuwtjes en wie er zoal ingeschreven is. 

De Werken van Hercules

Hercules Trophy België 2017: een update! We kondigden al vier Herculeaanse taken aan voor de Hercules Trophy Mechelen 2017. Sommigen daarvan zijn helemaal nieuw, andere dan weer zijn echte Herculeaanse classics. Hier zijn ze: Bugxters en Bossaball, ElliptiGO en FootDarts. In de komende maanden kom je de volgende challenges te weten!

Wat de Hercules Trophy Antwerp 2017 editie betreft: we hebben al drie labours aangekondigd. Je vindt ze hier.

Bezoekers activiteiten

Na uitgebreid geluisterd te hebben naar de feedback van de deelnemende bedrijven hebben we besloten om meer activiteiten te organiseren, enkel en alleen voor de bezoekers. Terwijl de deelnemers zich volop gooien op de 12 Werken, kunnen we supporters genieten van een aantal activiteiten die gericht zijn op wellbeing! De meeste activiteiten worden aangekondigd in de lente, maar de eerste kan je hier al lezen.

Dit is de reden waarom de Hercules Trophy in Mechelen herdoopt werd naar de Herculean Days, een veel breder concept dat uitstijgt boven de traditionele Hercules Trophy. “Er zit een Herculeaan in ieder van ons” is het centrale thema-en nu meer dan ooit.

We bieden eveneens privézones voor bedrijven die ideaal zijn voor je jaarlijkse familiedag, personeelsevent of klanten incentive.

Deelnemende bedrijven

Meer dan 300 teams schreven al in. Zaterdag 24 juni is bijna volledig uitverkocht. Echte Herculeanen zoals BNP Paribas Fortis, Ordina, BPost Bank, Amplexor, BASF, CEPA, Dimension Data, Ferranti Computer Systems, Galápagos, Lantmannen Unibake, Telenet, Wolters Kluwer en vele anderen zijn opnieuw van de partij.

Voor sommigen is het de allereerste keer. Medialaan, Van Saet Security, BMW Smets Lier, Stanton Chase Executive Search Belgium, Stabilogics, Vastgoed De Vos Pajottenland, Samurai at Work, Planet Talent, Lansweeper, Easy Life DC en 2Commit zijn enkele van die voorbeelden. Onderschat hun kansen niet: Vorig jaar won de nieuwkomer A-Knowledge  de competitie!

Het doet deugd te zien dat een heel groot aantal bedrijven steeds weer opnieuw wilt investeren in het versterken en het welzijn van hun teams. We hopen ook jou daar te zien!