image/svg+xml
Herculean Alliance

Herculeaanse Raad van Advies: Kris Verreyken!

By:

Herculeaanse Raad van Advies: Kris Verreyken! Kris Verreyken is de oprichter en beherend vennoot bij VS&P Accountancy. Herculean koos VS&P als hun boekhoudkantoor in 2005 en hun samenwerking is in het heden nog niet verzwakt!

Kris kwam vele jaren geleden in aanraking met Hercules Trophy toen hij Sigrid (zus van mede-opstichter Inge) leerde kennen. Hij was meteen verkocht na zijn eerste deelname aan een Hercules Trophy. Vanaf dat moment is Kris een onvoorwaardelijke fan van het concept en is hij verslaafd geworden aan de Hercules vibe!

Een paar jaar later werd Kris gevraagd als partner voor de boekhoudkundige en financiële aspecten van Herculean. Als echte fan kon Kris dit aanbod niet afslaan. In 2010 was hij een van de eerste believers in het internationale potentieel van Hercules Trophy.

Vandaag zijn Kris en Sigrid gelukkig getrouwd en hebben ze 3 prachtige kinderen die eveneens grote fan zijn van Herculean. Kris beschrijft Hercules als een fantastische mix van actie, plezier, networking en last but not least uitdagend teamwork.

Kris en zijn familie hebben deelgenomen aan verschillende Hercules Trophy’s, gaande van Nederland en Dubai tot enkele New Yorkse Trophy’s. Hij vervoegde de Herculeaanse ondernemersmissies in Dubai en New York samen met ongeveer 20 andere CEO’s.

Kris heeft reeds een hele resem aan unieke Herculeaanse herinneringen die hem nooit meer zullen afgenomen worden en hij kijkt reeds uit naar zijn volgende Herculeaans avontuur! Hij is de Herculeaanse Raad van Advies: Kris Verreyken!