image/svg+xml
Arena

De vierde labour van de Herculean Days

By:

De vierde labour van de Herculean Days (gekozen door de fans!). Voor de eerste maal in de geschiedenis van Hercules Trophy hebben we een labour gekozen in co-creatie met de deelnemers. We hopen alvast dat je deze aanpak appreciëren, zodat we het in de toekomst kunnen herhalen. Bedankt aan iedereen die gestemd heeft! De resultaten zijn duidelijk: 72% heeft ja gestemd! Hier vind je de gedetailleerde resultaten.

Het ging hier over Foot Darts, de interessante combinatie van darts en voetbal. We beloofden rekening the houden met jouw mening. Dit betekent dat Foot Darts nu een officiële labours is, zowel bij de Hercules Trophy in Antwerpen als bij de Herculean Days in Mechelen!

Benieuwd hoe het eruitziet? Dat kan je hieronder bekijken! De vierde labour van de Herculean Days!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Nl4_A8Gxf6M&w=560&h=315]

By the way: als je op zoek bent naar bullseye marketing, kan dit de kans zijn voor jou! Je merk verbinden met deze populaire labour resulteert in merkbetrokkenheid die je nooit eerder hebt gezien. Geïntrigeerd? Neem contact met ons op.