image/svg+xml
Arena

Pink Battles 2022

By:

Pink Battles 2022Pink Ladies Games is een ladies-only event waarbij vriendinnen-collega’s-familie-… tijdens zes ludieke battles strijden voor 9 leuke awards, geheel ten voordele van Think Pink.

Oei die battles… No worries, ladies! Sportief zijn is geen vereiste, heel veel plezier hebben wel. Al een beetje benieuwd? Dit zijn de eerste happy four op een rijtje:

1. My Little Puzzle Pony

Gelukkig hoef je hen niet te eten te geven, onze cuties Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity en Rainbow Dash. 🌈 Leer je pony echter wel vertrouwen en verzorg haar goed, ze is jouw β€˜ride’ en je hebt haar nodig om alle stukjes bij elkaar te brengen. 🧩 Leg jij tijdig de juiste boodschap vast?

2. The Floor is Lindemans

The floor is Lindemans – aka lava πŸŒ‹, je moet er over met propere voeten. Eerst de code kraken, dan komen de materialen voor de oversteek vrij. πŸ’₯ Aan de overkant wacht een behendigheidsopdracht en pas wanneer je dezelfde route terug veilig achter je hebt, is de brouwerij gered. πŸ… Heb jij de juiste ingesteldheid om deze taak goed te volbrengen?

3. Ristorante Gusto di Mabelo

Hasta la pasta, babyyy! Waar zijn de Italiaanse kenners en lovers? 🀌🏼 Een battle op basis van groen-wit-rood, afgekruid met een vleugje roze. πŸ’šπŸ€β€οΈπŸ’– Weet jij wat je eet? En ook, hoe handig en flexibel ben je? Kies voor ieder teamlid het best passende uit dit recept voor lekker veel fun. Aan tafel! #mammamia

4. Dress up with LolaLiza

Fashionista’s where you at?! Op de Pink Ladies Games natuurlijk… πŸ’πŸΌβ€β™€οΈ Toon hoe knap en zelfverzekerd je de wereld tegemoet treedt, als een echte trendsetter. LolaLiza viert vrouwen gisteren, vandaag en morgen. πŸ’ Samen in de spotlights, wiens meest modieuze beentje staat vooraan? πŸ‘— πŸ‘ 

5. Life is a Beach

Het strand is voor de “snelle”. 🏝 Zijn je kuiten ingesmeerd? Dan zweef over zandkastelen en surf over golven; vermijd de putten, schepjes en vormpjes… πŸ„β€β™€οΈ Hoe gezwind vlieg jij door het parcours? β›±

Zo, dit zijn de vijf Pink Battles van 2022 die in elke stad aan bod zullen komen. Welke is jouw favoriet? 🀩

Pink Battles Waregem

In Waregem vervolledigen we het lijstje met deze laatste battle:

6. Oh Baby Baby…

Lopen voor je kruipen kan en sjotten of je nooit anders deed. 🍼 Vandaag ga jij lekker terug in de tijd en leef je even op grote voet. πŸ‘ž Geen nood, we zijn er helemaal op voorzien wanneer je het in je broek doet van het lachen. Kan je door je lachtranen heen nog goed mikken? Knallen dan! ⚽️ πŸ₯…

Pink Battles Aarschot en Geel

In Aarschot en Geel vervolledigen we het lijstje met deze laatste klepper van formaat:

6. Pull it, pull it real good

Verzamel al jullie G⚑️RLPOWER, want deze battle is voor de echte krachtpatsers weggelegd. πŸ’ͺ Geraken jullie vlekkeloos tot aan de eindmeet? Of trekken jullie toch aan het kortste eind? πŸš“ πŸš‘ πŸš’ Pull it to the limit ladies! 😎

Alle Battles zijn dus bekend. Vanaf nu kan je kiezen voor welke battle je de joker inzet. Choose wisely, want de joker geeft extra punten…πŸ˜‰ 🀭

PS: Ook zin om mee te doen en alles te geven tijdens onze battles? Niet twijfelen, gewoon inschrijven! Wij zijn alvast heel benieuwd naar jullie girlpower, outfit en online teamidentiteit!