image/svg+xml
Arena

Ready.Set.GoPink!

By:

Ready.Set.GoPink, want het Pink Ladies Games-seizoen is officieel geopend! Whoop whoop 🥳

Zomer, happy feelings, zonnige vibes én tijd voor een feestje! We weten het nu wel zeker: 2022 is het jaar van de ommekeer; waar gezelligheid, hoop, herconnecteren en beetje per beetje de wereld een mooiere plek maken centraal staan. Samen met de vriendinnen. ♡

Ready.Set.GoPink

Playgrounds 2022

Staan jij en je collega’s, vriendinnen, mama, oma, tante, dochter… al te popelen om dit jaar weer te knallen? Ligt je originele, flatterende outfit al klaar? Cool! Neem je agenda er dan ook zeker even bij, want dit zijn de  Pink Ladies Games events van 2022 op een rijtje:

1. Geel is het nieuwe roze

Maar dat wisten we al langer! Ook dit jaar draagt de stad Geel haar steentje bij aan de strijd tegen borstkanker, en dit op zaterdag 10 september 2022. Save the date want het belooft ook dit jaar weer een knaller van formaat te worden! Bekijk hier de after-movie van de vorige editie.

2. Waregem kleurt roze

De stad in galop kleurt op zaterdag 17 september 2022 roze. Een primeur! De dynamische stad in Zuid-West-Vlaanderen heeft dan ook vele troeven om dames te charmeren: fantastische shopping adresjes, zalige cafeetjes en een compleet vernieuwd winkelpand!

3. ShopPIN(K)g weekend in Aarschot

Wie kan dat nu niet bekoren? En dat in de stad die parelt en bruist? En gecombineerd met onze Pink Ladies Games?! Drie keer FEEST!! Jij komt toch ook op zaterdag 1 oktober 2022? Dé ideale manier om de Pink Month te openen als je het ons vraagt.

2022 staat nu al garant voor nieuwe battles, extra zomerse vibes en nog meer FUN(d)raising.

G⚡️RL POWER

Heb je er net zoals ons héél véél zin in? Schrijf je dan nu in via de webshop – met je supercoole girlsteam!

Wij houden van nieuw, dus dit jaar werken we weer met andere en verschillende opties. Inschrijven kan via het basispakket, aangevuld met verschillende upgrades:

1. Play it – basispakket

Ready to play? Met dit basispakket kies je voor KISS: Keep It Simple, Señorita. Ideaal voor de ladies die niet van extraatjes houden, enkel willen inschrijven voor deelname en gewoon lekker willen knallen tijdens de competitie. Met dit pakket doen jullie mee aan onze games met een team van 4 dames. #kiss

2. Play it Lindemans – upgrade

Ga je wél graag voor een extraatje en wil je samen met je team jullie kans wagen in een additioneel spel? Dan is deze upgrade perfect. Met deze formule neem je deel aan onze games én geniet je samen met de vriendinnen van een verrassingspakketje van onze partner Lindemans.

Tipje van de sluier: elk pakket bevat onder andere één lotje voor de Lindemans Loterij. Het team met het winnende lotje krijgt een rondleiding in de brouwerij voor maar liefst 20-25 personen! 🤩 🤩 #savewater #drinkLindemans

3. Play it Pink – upgrade

Is roze helemaal jullie ding en kan een cocktail jullie wel smaken? Cheers, we got your back! 🍸 De Play it Pink-upgrade laat je genieten van een heerlijke Pink Cocktail, zorgt voor een gezellig teammomentje en is uitstekend te combineren met een laatste tactiekbespreking. Sip sip, Play it Pink! #itsbeginningtolookalotlikecocktails

4. Extra power lady – upgrade

Nemen jullie graag deel met 5 vriendinnen? Dat kan! Voeg een extra power lady toe aan jullie team en ga voor die extra #girlpower.

Play it all the way – all in

Keuzestress? Of wil je all the way gaan? No worries. Alle upgrades kunnen gecombineerd worden.😉 #enjoypinkladiesgamestothefullest

Ready.Set.GoPink

Steun Think Pink

En geef borstkanker geen kans! 💖Borstkanker de wereld uit helpen: dat laat toch niemand onberoerd. Pink Ladies Games draagt haar steentje bij. Jij steunt Think Pink toch ook?

Hoe? Via je teampagina kan je geld inzamelen. Vrienden, collega’s, familie kunnen je steunen en geld doneren. Deze donaties gaan volledig naar Think Pink. Omdat dit echt wel een bijzonder mooi doel is, belonen we jullie graag voor deze extra inspanning:

  • Donaties zorgen voor extra punten in de competitie. 🥇 🥈 🥉
  • Kindest Team Award: het team dat het meeste geld heeft ingezameld, wordt in de bloemetjes gezet en krijgt een attentie van Think Pink die écht de moeite is: een ballonvaart in de Think Pink-luchtballon 🏆

Dus ben jij Ready.Set.GoPink?

We kunnen niet wachten om jou, samen met je roze team, te verwelkomen op één (of meerdere 🤭) editie(s). Tot heel erg snel! 🌸 🌷