image/svg+xml
Arena

KitchenAid ♡ Pink Ladies Games

By:

KitchenAid ♡ Pink Ladies Games? – YES! En ook andersom, eigenlijk.

KitchenAid is al bijna een eeuw lang Serious About Food en de producten van het merk vormen de perfecte combinatie van professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design.

Het hart op de juiste plaats

En het mag geweten zijn: KitchenAid is nu ook Pink Ladies Games sponsor! Met dit partnerschap draagt KitchenAid haar steentje bij aan een mooiere roze wereld en zet zo haar schouders mee onder de strijd tegen borstkanker. Van het (roze) hart op de juiste plaats gesproken… We reiken dan ook met veel plezier een Certificate Of Appreciation uit 💖 🎖 🎗

KitchenAid ♡ Pink Ladies Games

Wat mag je verwachten van deze leuke samenwerking? Prijzen voor alle winnaressen van onze Games! Dus dat is alvast wel motiverend om jullie beste beentje voor te zetten, hé dames? Niet getreurd, KitchenAid ♡ alle deelneemsters en voorziet een attentie voor alle Pink Ladies. Hoe tof is da?!

En wij? Wij kunnen alvast niet wachten om hun roze keukenrobots uit te testen en in hun archief van recepten te duiken. Aardbeiendaiquiri, here we come!

KitchenAid ♡ Pink Ladies Games

Certificate Of Appreciation, ook iets voor jou?

We zijn nog steeds op zoek naar dynamische merken die zich van hun mooiste roze kant willen laten zien en tegelijk duizenden dames willen bereiken. Net zoals C&A, Stihl, De Witte Lietaer, Suzuki, Dextro Energy… en dit jaar KitchenAid.  Ons unieke concept combineert diverse troeven: laagdrempelig sport en spel concept, het goede doel, een heel hoog fungehalte, girlpower en…. merkbeleving. Hier zijn alvast vijf redenen waarom jouw merk en Pink Ladies Games een perfecte match zijn 😉

KitchenAid ♡ Pink Ladies Games

KitchenAid ♡ Pink Ladies Games & Pink Ladies Games ♡ KitchenAid