image/svg+xml

Employee Engagement Awards: Expert en NextGen Jury 2022

By:

Binnenkort vinden de Employee Engagement Awards voor de derde keer plaats. Uiteraard zijn ook er deze keer een team experten én een jury van jonge starters, de zogenaamde NextGen jury aanwezig die ons zullen bijstaan.

Dit jaar wordt het nog straffer want meer bedrijven verdienen de kans om gehoord te worden met hun unieke verhaal rond betrokkenheid van medewerkers. Het is aan de jury’s om te beslissen welk bedrijf het beste scoort op Employee Engagement. Onze jury is divers samengesteld, gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, er werd een mix gemaakt van ondernemers, academici, HR specialisten e.d. Het was dan ook een moeilijke beslissing want er waren enorm veel inzendingen van topkandidaten.

Meet the Experts

De 16-koppige expert jury zal ook dit jaar geleid worden door voorzitster Conny Vandendriessche, godmother van HR. We zien enkele bekende gezichten terugkeren die graag nog een keer wilden deelnemen. Volgende 15 juryleden zullen Conny ondersteunen tijdens de awards:

Meet the NextGen

De NextGen jury bestaat uit dertien ambitieuze young starters die tijdens de tweede ronde van de Employee Engagement Awards de cases stevig onder de loep zullen nemen. Bij de verdedigingsronde zullen de kandidaat-bedrijven moeten aantonen of ze aantrekkelijk zijn voor de nieuwe generatie, hiervoor rijken zij een aparte ‘Millenial Award’ uit.

Katrien Roziers, HR Lead bij The Master Labs, keert net als vorig jaar terug als voorzitster van de NextGen jury. 12 young professionals zullen haar vergezellen tijdens de awards:

What’s next?

Tijdens de awards gaan bedrijven live pitchen voor de jury waarbij ze hun case voorleggen. De jury roteert en op die manier komt men tot diverse inzichten. Op verschillende tijdstippen vinden er jurymomenten plaats, deze dienen om onderling te beslissen wie er doorgaat naar de volgende ronde.

Inge Van Belle van Herculean Alliance en Klaus Lommatzsch van Duval Union faciliteren de jury. Zij zien toe op een correcte naleving van het reglement en een faire jurering, net zoals vorig jaar.

Boost je employee engagement strategie, leer nieuwe inzichten, verbeter je engagement drivers en versterk je employer brand! Voeg een extra laag toe aan je huidige transformatie en geef je organisatie die extra boost, of je nu inzet op welzijn, leiderschap, diversiteit of duurzaam ondernemen. De Awards vormen je employee engagement programma.

Wil jij je employee engagement graag voorleggen aan onze jury? Schrijf je dan nu in als kandidaat.