Employee Engagement Awards
image/svg+xml
Aura

Employee Engagement Awards, the second edition

By:

“87% van de werknemers voelt zich niet geëngageerd tegenover hun werkgever”. Dit is de conclusie van een internationale studie uitgevoerd door onderzoeksbureau Gallup. Zo zijn er nog tal van onderzoeken waaruit blijkt dat het niet goed gesteld is met Employee Engagement. Daarnaast bewijzen tal van studies dat een degelijk medewerkersbeleid de productiviteit en de klantentevredenheid doet stijgen.

Hoog tijd om in te grijpen dus! Na het succes van vorig jaar organiseert Herculean Alliance samen met haar partners de tweede editie van de Employee Engagement Awards. Want employee engagement is een enorme challenge die je niet alleen kan oplossen. Daar heb je een community voor nodig, van experten, specialisten en andere gepassioneerden. En daar draait het nu net om bij de Employee Engagement Awards.

It’s a competition, not a certification

Tijd voor een nieuwe frisse wind. Meer bedrijven verdienen de kans om hun uitzonderlijke verhalen rond betrokkenheid van medewerkers te brengen. De awards zijn een forum waar organisaties terecht kunnen voor best practices rond employee engagement en waar deelnemers geholpen worden om hun employee engagement naar het volgende niveau te tillen.

Geen data voor handen om je case te versterken? Deelnemers kunnen tijdens de Employee Engagement Awards deelnemen aan enkele challenges. We stellen de tools ter beschikking om Employee Engagement te meten en te verbeteren. En ze staan er niet alleen voor. Tijdens de challenges staan er coaches klaar om de deelnemers te ondersteunen, inspireren en helpen waar nodig.

De experten en NextGen jury

De kern blijft de case die de kandidaten indienen. Hier buigen 12 doorgewinterde experts over, onder leiding van Conny Vandendriessche. Zij vormen de experten jury.

Daarnaast daagt een 12-koppige ambitieuze NextGen jury de bedrijven uit om ook de nodige aandacht te besteden aan de noden van de jongere generaties. 

De twee jury’s gaan op zoek naar authentieke verhalen, waar passie, creativiteit en vooruitgang zichtbaar is. En bedrijven die de link leggen tussen Employee Engagement en Customer Experience hebben een streepje voor.

Good to know: alle deelnemers krijgen feedback, ook diegene die niet genomineerd worden. De genomineerden halen hun beste skills naar boven tijdens de live pitches die worden opgenomen en uitgezonden op Kanaal Z.

Stel je kandidaat!

Elk organisatie, groot of klein, van welke sector dan ook kan zich kandidaat stellen om hun employee engagement naar een volgend niveau te tillen.

Vorig jaar mochten 7 bedrijven naar huis gaan met een ‘Employee Engagement Award’. In 2021 zullen hopelijk de 12 beste van de klas een award in de wacht slepen. Maar dat is niet de kern. Het draait allemaal rond het community aspect. De Employee Engagement Awards brengen juryleden, coaches en kandidaten met elkaar in contact, zodat iedereen van elkaar kan leren.

Omdat employee engagement de nummer één prioriteit is van elke bedrijfsleider, what else?

Nieuwsgierig? Lees hier meer over de experten en NextGen jury.

Wanna join? Laat hier je gegevens achter!