voorzitster van NextGen Jury
image/svg+xml

Employee Engagement Awards 2021: voorzitster van NextGen Jury

By:

Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen: ik ben de nieuwe voorzitster van de NextGen jury! Samen met het team van Herculean Alliance mag ik de kandidaten selecteren voor de jury van de NextGen, of Millennials van de Employee Engagement Awards 2021.

Ik ben Katrien Roziers, arbeids-en organisatiepsycholoog en momenteel werkzaam bij The Master Labs als HR Lead. Voordien deed ik ervaring op binnen employer branding en rekrutering en selectie bij verschillende bedrijven. Mijn missie is streven naar duurzame betrokkenheid door in te zetten op het creëren van de juiste belevingen voor medewerkers. Kortom, ik wil medewerkers gelukkig maken én houden op de werkvloer.

Nadat ik zelf deel mocht uitmaken van de NextGen jury op de vorige editie, sta ik nu te popelen om een nieuwe bende jonge enthousiastelingen te begeleiden. Samen gaan we op zoek naar het bedrijf dat volgens ons het meest future proof is voor jonge starters. Welke onderneming zal voldoen aan de noden van de volgende generatie die haar eerste stappen zet in haar professionele carrière? Ik ben alvast erg benieuwd!

Katrien Roziers

Goud waard

Mijn deelname aan de Employee Engagement Awards 2020 heeft me enorm doen groeien. Als jurylid kom je dan ook met verschillende interessante mensen uit diverse studiegebieden en sectoren in contact. Je wordt meegenomen in uiteenlopende verhalen over employee engagement van de deelnemende bedrijven. Elk bedrijf heeft een geheel eigen aanpak om de betrokkenheid van hun medewerkers te vergroten. Die verschillen zijn enorm leerzaam. 

Tegelijkertijd zijn we ook zo gelijkend. We hebben een gemeenschappelijk doel voor ogen, een rode draad die ons allemaal bindt. We zijn samen een verzameling verschillende mensen die employee engagement beschouwen als een topprioriteit. Daar word ik warm van. Dat maakt me blij en dat geeft me enorm veel energie om elke dag mijn steentje bij te dragen aan medewerkersbetrokkenheid in het bedrijf waarvoor ik werk. Voor mij persoonlijk was de deelname aan de Employee Engagement Awards letterlijk goud waard. Ik leerde stuk voor stuk getalenteerde en gepassioneerde mensen kennen met een hart voor employee engagement. 

Ready? Set. Go!

Begint het bij jou net zo hard te kriebelen als bij mij een jaar geleden? Dan moet je niet langer twijfelen maar gewoon doen. Stel je kandidaat als lid van de Next Gen jury en samen gaan we een leuk avontuur tegemoet. Ik kijk er alvast naar uit!

Tot snel,
Katrien