Zeven bedrijven werden bekroond in de Employee Engagement Awards
image/svg+xml

Meet the Employee Engagement winner Komma Board

By:

Ook vanuit Mechelse hoek kwamen er inschrijvingen binnen voor de Employee Engagement Awards. Één van hen was het IT-consultancy bedrijf Komma Board. Reeds zes jaar lang zet het leidinggevend team zich vol passie in om hun medewerkers zowel persoonlijk als in hun job te laten groeien. Deze passie werd dan ook beloond met een Silver Award in de categorie 50 tot 500 werknemers.

IT-consultancy Komma Board @ Employee Engagement Awards

Ze beginnen hun pitch met een getuigenis van een vaste én tevreden klant. Hijzelf merkt dat de consultants enorm geëngageerd zijn. Dit komt volgens hem o.a door het feit dat ze inspraak hebben op hun carrièrepad, er wordt daadwerkelijk naar hen geluisterd. Daarnaast wordt hun betrokkenheid extra opgewekt door het ondernemend bouwen. De medewerkers van Komma Board hebben de opportuniteit om buiten hun standaard functie te treden, dit door mee te werken aan de onderneming zelf.

Komma Board verdeelde vorig jaar een “Team Climate survey” onder hun medewerkers. Als snel bleek uit de resultaten dat het vertrouwen in het bedrijf bij alle medewerkers enorm hoog was. Toch waren er nog enkele verbeterpunten die d.m.v de survey boven water kwamen. Dit schrikte het bedrijf niet af, ze gingen samen met hun collega’s aan de slag.

De eerste stap tot het verbeteren was volgens hen innoveren. Al geruime tijd voelde het leidinggevend team dat verschillende medewerkers geweldig goede en innovatieve ideeën hadden maar hier niets mee durfden te doen. De perfecte gelegenheid dus voor het ondernemende Komma Board om hier op in te spelen en samen te gaan innoveren.

Wil je te weten komen op welke manieren IT-consultancy bedrijf Komma Board nog innoveerde? Bekijk dan zeker hun pitch én het nagesprek, hieronder of op het YouTube kanaal van Herculean Alliance!

P.S: Ontdek ook de andere laureaten en hun Employee Engagement avontuur!