pleidooi meer verbinding
image/svg+xml
Arena

La vie en rose – dromen van Pink Ladies Games deze herfst

By:

La vie en rose. Ondertussen zitten we allemaal al een lange tijd in ons kot. Mis je die leuke tijden met je vriendinnen? Kijk je er naar uit om terug samen plezier te maken? Pink Ladies Games is het ideale moment om jullie terug helemaal in de mood te brengen.

Wasda?

Deelnemen aan Pink Ladies Games, dat doe je met een team van vriendinnen of collega’s. Gegarandeerde fun, de nodige dosis humor en vriendschap voor het leven!  Meedoen kan vanaf 16 jaar. Who run the world? Inderdaad.
Laat je inspireren door fantastische vrouwen van alle maten, achtergronden, leeftijden en steun als goede doel de nationale borstkankercampagne Think Pink.

De editie van 2020 gaat door op zondag 20 september in Mechelen.

Hoe gaat het in zijn werk? Teams van 4 of 5 ladies nemen het tegen elkaar op in 6 leuke battles. De battles zijn een combinatie van power, teamwerk, snelheid, maar ook van creativiteit en brains! Gedurende een halve dag nemen de ladies het tegen elkaar op -uiteraard helemaal COVID-19 proof. Perfect te combineren met een druk weekendprogramma dus. Heel wat dames maken er ook een complete daguitstap van met shopping en resto in de stad.

4 ijzersterke redenen om dit niet te missen

 1. Onvergetelijke namiddag -no commitment.
  Beslis je in augustus om naar de andere kant van de wereld te emigreren? Dan kun je je deelname nog gratis annuleren. Veel plezier daar!
   
 2. Think Pink kan jouw steun gebruiken.
  Borstkanker uit de wereld helpen: dat laat toch niemand onberoerd. Via Pink Ladies Games dragen wij alvast ons steentje bij. Jij steunt Think Pink toch ook?
   
 3. (Nog) geen inschrijvingskosten.
  Je kan je team nu gratis boeken. Om effectief deel te nemen, hoef je als team vervolgens slechts €185 in te zamelen voor het goede doel. Geweldig toch?
   
 4. Het leven is aan de rappen.
  Het aantal teams dat kan deelnemen, is beperkt. We moeten de veiligheidsvoorschriften respecteren. Zeker zijn van jouw plekje? Reserveer het dan meteen! Geld inzamelen? Dat zijn zorgen voor later.

Virtuele challenges

Het is nog even wachten tot 20 september. Om deze lange periode te overbruggen, hebben we een virtuele Pink Ladies Games in elkaar gestoken en enkele leuke challenges voorzien. Net als elk jaar zijn er 6 challenges.

Wat die challenges precies zijn, houden we nog eventjes geheim. We kunnen al wel verklappen dat plezier centraal zal staan en jullie zeker goed gaan kunnen lachen met elkaar. Het teamverband komt ook terug in de challenges. Via onze virtuele challenges voel je je weer helemaal in touch met je hartsvriendinnen. Dat is toch wel la vie en rose, zeker?

Verzeker nu mijn plek.