coach en bedrijf
image/svg+xml
Aura

Coaches en bedrijven vinden elkaar via het platform

By:

Een alliantie van experten

Eind 2019 werd Herculean de Herculean Alliance, crafting powerful workforces since 1999. De naam Alliance is daarbij niet toevallig gekozen. We bouwen namelijk een ecosysteem van specialisten in employee engagement. Coaches en bedrijven vinden elkaar dus via het platform.

In de voorbije jaren hadden we de kans om voor verschillende engagementstrajecten samen te werken met een groot aantal specialisten in hun vakgebied. Zo bouwden we een netwerk op van experten. Aanvankelijk startten we met specialisten in corporate wellbeing, zoals experten in slaap, voeding, mindfulness, beweging, happiness, enz. Maar al gauw vervoegden andere experten onze rangen, met specialisaties zoals vb. in job coaching, leiderschap, team dynamiek, transformatie, persoonlijke groei, learning & development, persoonlijkheidstypes, enz. Tot zelfs kantoorinrichting, mobiliteit, duurzaam ondernemen en goede doelen. Kortom: alles wat een mogelijke invloed heeft op de betrokkenheid van medewerkers.

De uitdaging

De voorbije jaren hebben een wildgroei gekend van experten in het domein van engagement en welzijn. Heel wat coaches willen werken op grotere schaal en zoeken de weg naar het bedrijfsleven. Dat dit geen eenrichtingsverkeer is, blijkt ook uit de zoektocht van bedrijven naar bekwame coaches in specifieke domeinen. Voor beide partijen vaak een tijdrovende bezigheid zonder garantie op het opbouwen van een duurzame band. Gezien de trusted advisor rol van Herculean Alliance doorheen de jaren met onze klanten, kwam de vraag naar specialisten vaak bij ons terecht. Dit bracht echter administratie en heel wat maatwerk met zich mee.

All-in-one

Met de recente vernieuwing van het Employee Engagement platform is hier echter verandering in gekomen. Niet alleen kunnen bedrijfsleiders het engagement van medewerkers terugvinden in één oogopslag. Maar het platform wordt ook ontsloten voor ons ecosysteem.

Dit betekent concreet het volgende:

 • Vinden van de relevante coach
 • Online boeken (en betalen) van coach, locatie, workshop, webinar,…
 • Inschrijven van deelnemers
 • Praktische communicatie omtrent de sessies
 • Evaluatie van de coach
 • Delen van presentaties, tutorials, foto’s, enz.

Dit alles wordt er gecentraliseerd via onze kanalen. Dit betekent voor zowel coach als klant een pak minder administratie, heel wat tijdswinst en veel meer kans op de juiste fit tussen beide partijen.
Coaches en bedrijven vinden elkaar dus via het platform.

Bereik de juiste doelgroep

Bent u expert in een specifiek vakgebied dat te maken heeft met een van de hierboven vermelde domeinen? Zoekt u toegang tot bedrijven? Spreekt het Herculeaanse DNA u aan? Houdt u van de marketingaanpak van Herculean Alliance? Vind uw doelgroep sneller en gerichter via het Employee Engagement platform. Een greep uit ons aanbod:

 • Uw business in de kijker naar het juiste publiek
 • Uw eigen profielpagina
 • Meer visibiliteit voor uw boodschap, dankzij ons netwerk en marketing power, ondersteund door Duval Union
 • Mogelijkheid tot promoten van eigen artikels over uw expertise via onze kanalen
 • Uw eigen event wordt gepromoot naar onze database
 • Toegang tot het B2B netwerk tijdens de Ambassador Club events
 • Quality label via de Employee Engagement Provider Awards 2021
 • Co-creatie met Herculean Alliance, ondersteund door ons platform.

De volgende stap

In een persoonlijk gesprek kan u zich kandidaat stellen binnen één of meerdere domeinen. Daarbij bekijken we samen of uw expertise past in ons portfolio, bespreken we uw ervaring en expertisegraad, net als uw visie, missie en ambities. Daarbij gaan we ook na of er een mogelijke DNA match is.

We bieden 3 verschillende formules aan: provider, ambassador of partner. Op basis van uw behoefte adviseren we u welke formule passend is voor u om mee van start te gaan. Tot eind juli geniet u 40% korting op een formule naar keuze.

Meer weten over het vernieuwde employee engagement platform? Lees hier meer.