terug meer verbondenheid
image/svg+xml
Arena

Meer verbondenheid via live communicatie

By:

Terug meer verbondenheid via live communicatie. Het langdurige telewerken leidt tot een gevoel van isolement en verhoogt de kans op depressie bij medewerkers. Vandaar dat we terug werk moeten maken van verbinding. Medewerkers perspectief bieden op een leuk moment samen in de nabije toekomst: dat kan alvast wonderen doen.

Daarom stellen we Hercules Trophy voor, het teambuildingfestival waar de laatste 20 jaar al duizenden bedrijfsteams aan deelnamen in 10 landen. Hercules Trophy combineert teambuilding en networking op 1 dag. Hierdoor kan u terug werk maken van uw bedrijfscultuur en het welzijn van uw medewerkers.

Hercules Trophy: editie 2020

Hercules Trophy draait om camaraderie, competitie, netwerken en feesten. De editie van 2020 gaat door op vrijdag 18 september, zaterdag 19 september in Mechelen of zaterdag 26 september in Leuven.

Hoe gaat het in zijn werk? Bedrijven schrijven 1 of meerdere teams van 5 tot 7 teamleden in. Gedurende 1 dag strijden ze tegen mekaar in de 12 Werken van Hercules. De proeven zijn gevarieerd en vereisen geen atletische vaardigheden. Diversiteit maakt de kracht uit van de teams.

Onzekere tijden

Misschien vraagt u zich af of we in deze onzekere tijden in september al opnieuw een dergelijk evenement kunnen organiseren. Of en wanneer een heropflakkering van COVID-19 zal plaatsvinden, kan niemand van ons voorspellen. Dat een dergelijke onzekerheid het nieuwe normaal wordt, is inmiddels wel duidelijk. Maar dat mensen snakken naar meer sociaal contact, voelen we allemaal.

Vandaar dat we het initiatief hebben genomen om onze events te laten doorgaan in de tweede helft van september, om de relance kracht bij te zetten en mensen perspectief te bieden. Dit uiteraard in lijn met alle veiligheidsmaatregelen en met een aangepast concept.

Optrekken aan anderen

In moeilijke momenten trekt een mens zich op aan anderen. Grote sportcompetities zoals het voetbal en het wielrennen durven al stappen te zetten naar het najaar. Want zeg nu zelf, de periode zonder Vlaanderens mooiste, zonder de stoffige kasseien in het bos van wallers: het is toch niet echt hetzelfde.

12 virtuele Werken van Hercules

Maar Hercules Trophy is veel meer dan een evenement van 1 dag. Het voorbereidingstraject in de maanden vooraf biedt de deelnemers de kans om terug te connecteren. Dit doen we a.d.h.v. leuke virtuele challenges die het moraal van de medewerkers enorm boosten.

De 12 werken van Hercules zetten we tijdens de zomermaanden om in 12 virtuele challenges. Deelnemen kan perfect vanuit uw kot. Op deze manier proberen we geleidelijk aan de Hercules vibe terug op gang te brengen. Houd onze facebookpagina in de gaten voor meer details!

Wilt u terug werk maken van uw bedrijfscultuur en het welzijn van uw medewerkers? Heeft u nood aan terug meer verbinding in uw bedrijf? Waarom niet met Hercules Trophy? Het wordt vast een speciale editie die we niet licht zullen vergeten.