PLG Be the woman
image/svg+xml
Herculean Alliance

Pink Ladies Games Leuven verplaatst naar 20 september

By:

Pink Ladies Games Leuven verplaatst naar 20 september. De coronacrisis heeft een grote impact op de evenementensector. Spijtig genoeg werden er vanuit de overheid nog steeds geen duidelijke richtlijnen gegeven over het al dan niet kunnen doorgaan van events in de komende maanden. Daarom hebben we zelf beslist om Pink Ladies Games Leuven te verplaatsen naar 20 september.

Zo combineren we Pink Ladies Games Mechelen en Leuven op zondag 20 september, in Mechelen, De Nekker. We verwachten er honderden dames van alle leeftijden en achtergronden die hun krachten verenigen tegen borstkanker en Corona tegelijk. We hopen bovendien ook dit jaar weer tal van dames uit onder andere de zorg- en onderwijssector mogen verwelkomen. Want als er nu twee beroepsgroepen zijn die het vooruitzicht op een namiddag vol fun het meest verdienen, dan zijn zij het wel! We hopen alvast nog extra najaarsedities te kunnen aankondigen in andere steden!

Wat met inschrijvingen?

De teams die al ingeschreven zijn voor Pink Ladies Games in Leuven, werden overgezet naar de editie in Mechelen op 20 september. Jullie doen dus nog steeds mee! Was je al ingeschreven, maar kan je er niet bijzijn op 20 september? Dan kan je je deelname annuleren door een mail te sturen naar info@pinkladiesgames.com.

Waarom Mechelen en Leuven combineren?

De editie van Leuven was toch ook in september? Vraag je je misschien af. En inderdaad. Spijtig genoeg is het voor ons niet haalbaar om op een week tijd 2 evenementen te organiseren van deze omvang binnen een straal van 40km. Vooral omdat we nog geen informatie hebben over de veiligheidsvoorschriften, zoals aantal personen, minimale afstand, testing, enz. Intussen gaan de weken voorbij en moeten we als event organisatoren de nodige voorbereidingen treffen. In Mechelen organiseren we niet alleen Pink Ladies Games, ook onze jaarlijkse Hercules Trophy gaat er door voor honderden bedrijfsteams. Dit is ook de reden dat we ervoor kiezen om de Pink Ladies Games van Leuven bij die van Mechelen te voegen en niet omgekeerd.

We hopen je alvast te zien op 20 september. Houd het veilig en gezond!