image/svg+xml
Arena

ATTENTION: alle Battles voor de Pink Ladies Games 2019!

By:

ATTENTION: alle Battles voor de Pink Ladies Games 2019! Onlangs lieten we de eerste battles voor de Pink Ladies Games op je los. Nu kunnen we ook de laatste battles verklappen. Jullie zullen ze niet allemaal overal kunnen beleven, want ze zijn lichtjes anders per stad. Bij deze het overzicht van de laatste 3 per stad:

ATTENTION: alle Battles voor de Pink Ladies Games 2019!

Move That Truck

Welke powerladies rollen hier met hun spierballen en sleuren de truck het snelst tot aan de finish? Spektakel gegarandeerd tijdens de Move That Truck challenge! Misschien je auto de komende dagen eens de oprit op sleuren? Onthoud: goeie samenwerking wint altijd van brute kracht 😉

Coming to: All Pink Ladies Games!

Smack My Pony

Tijdens de Smack my Pony toveren we je weer om in een heuse amazone met Indiaanse en/of Noord-Amerikaanse roots. Het gaat hem hier in de eerste plaats niet over de looks, maar wel over je sublieme paardrijskills. Verwacht je aan een dressuur/jumping cross-over waar zelfs Black Beauty van zou huiveren. Misschien toch nog gauw even bij de paardenfluisteraar binnenspringen dan? Yeeha!

Coming to: LEUVEN, GEEL & BRUGGE!

Waiters’ Race

Werkt of heeft één van je ladies een verleden in de horeca? Dan zullen jullie gegarandeerd scoren tijdens de Waiters’ Race. Of toch als de andere ladies kunnen volgen… Volbreng om de beurt het parcours en haal de beste ober in jezelf naar boven. Want voor deze ene keer brengen scherven weinig geluk… Oh ja, en wat hadden ze nu weeral besteld? Blijf gefocust!

Coming to: HASSELT & GEEL!

Archery Tag

Robin Hood allures: anyone? Wie beschikt er over de beste scherpschutters? Maak je niet ongerust, onze pijlen doen echt geen vlieg kwaad. Tijdens Archery Tag kan je door beschutting te zoeken achter één van de vele obstakels wellicht de aanval van de vijanden overleven. Maar zo zal je niet veel punten scoren, toch maar vol in de aanval? May the best team win!

Coming to: BRUGGE!

Giant Table Soccer

Zet je schrap voor de meest ludieke kicker-wedstrijd uit je leven, want we brengen nu ook de legendarische Giant Table Soccer mee naar de Pink Ladies Games. Verzamel al je voetbal liefhebsters en stel ze op: wie neemt er de verdediging en wie zorgt er voor de doelpunten? Tactiek is hier misschien niet de grootste factor, eerder enthousiasme en talent… Roepen kan ook altijd helpen trouwens. Let the games begin!

Coming to: HASSELT & LEUVEN!

Om het jullie gemakkelijk te maken, hier nog eens een overzicht van alle battles per stad:

Pink Ladies Games Hasselt

Pink Ladies Games Leuven

Pink Ladies Games Geel

Pink Ladies Games Brugge

Echt iets voor jouw madammen? Boek nog snel jouw team van vriendinnen voor Hasselt, Leuven, Geel of Brugge en beleef zelf de fun!

Georganiseerd door Herculean Alliance, in samenwerking met Think Pink.