image/svg+xml
Arena

Eerste battles voor Pink Ladies Games 2019

By:

Eerste battles voor Pink Ladies Games 2019. De vakantie is voorbijgevlogen, al zeggen we het zelf. Maar niet getreurd! Aan alle dames die de maanden september en oktober wat meer kleur – meer bepaald roze – willen geven, één oplossing: De Pink Ladies Games. De meest ludieke, zot zalige dag, perfect voor de vriendinnen en je steunt er ook nog eens Think Pink mee. Jawadde!

We kunnen na lang stilzwijgen ook de eerste challenges verklappen. Hier zijn de eerste battles voor Pink Ladies Games 2019 die we overal mee naar toe brengen:

Hersenbreker

Starten doen we we met deze vaste waarde waarvoor je best de koppen bij elkaar steekt om zo snel mogelijk de meeste juiste antwoorden te vinden. Een hoop inzicht en probleemoplossend denken kunnen je al heel wat punten opleveren! Hopelijk hebben jullie dus voldoende brains verzameld… 🤯 Where are those lady quizzers?

Suzuki Swift Road Trip

Voor deze challenge zet je liefst je beste lady-driver aan het stuur, geflankeerd door de vriendinnen met een olifantengeheugen. Op de Suzuki Swift Road Trip moet je proberen je boodschappenlijst voor de roadtrip te memoriseren en deze in te laden. Maar tegelijk ook nog eens een delicaat parcours afleggen. Voel je de stress al die voorafgaat aan een roadtrip? Snel vertrekken!

Pillow Match by De Witte Lietaer

We hebben alweer een nieuwe challenge in petto: de Pillow Match by De Witte Lietaer. Een challenge voor wie van structuur houdt: verzamel zo snel mogelijk de juiste combinatie aan kussens, terwijl de andere ladies op de loer liggen… “Elaba, da’s mijn kussen!”

Disc Golf

De Disc Golf is weer terug van weggeweest. Zet je schrap voor de gekste combinatie van golf en frisbee ooit, echt ongezien! Om goed te scoren tijdens de Disc Golf zullen alle ladies het hoofd cool moeten houden terwijl jullie je beste frisbee skills boven halen. Welke ladies halen de beste scores over onze ingewikkelde ‘holes’? Gooien maar!

Doen jullie al mee? Super, dan kan je alvast wat oefenen met een frisbee of in reverse met je auto (op een lege parking op zondag bv. 😉)

Verzamel je vriendinnen en schrijf je in voor:

Binnenkort laten we de andere battles op jullie los!