image/svg+xml
Arena

Breaking: Think Pink en Herculean Alliance gaan exclusief samenwerken

By:

Breaking: Think Pink en Herculean Alliance gaan exclusief samenwerken. Keerbergen, 1 augustus. Think Pink en Herculean Alliance kondigen een exclusief partnership aan en gaan de volgende jaren samen de Pink Ladies Games organiseren in België en de rest van Europa.

Het stond in de sterren geschreven: twee sterke merken gaan met mekaar exclusief samenwerken om bewustwording rond borstkanker te verhogen en fondsen te verzamelen om wetenschappelijk onderzoek te financieren.

Win-win

Breaking: Think Pink en Herculean Alliance gaan exclusief samenwerken. De Pink Ladies Games, for active women who care, is één van de CSR projecten van Herculean Alliance. Think Pink is bekend van actieve en minder actieve concepten zoals de Race for the Cure.

Herculean Alliance was al een tijdje op zoek naar een vaste partner met een sterke community rond borstkanker om de internationale uitrol te versnellen.

Think Pink was op zoek naar een sterk team concept om vrouwen samen te brengen en hun acties te ondersteunen.

Door deze overeenkomst is een win-win dus gecreëerd!

Pink Ladies Games

De voorbije jaren slaagde Pink Ladies Games erin om duizenden dames te enthousiasmeren om mee te doen aan een zot zalige namiddag in verschillende steden. Tot in Dubai toe! Jong of oud, sportief of niet sportief…het maakt allemaal niet uit. Als je maar heel graag lacht, giert en brult. Pink Ladies Games bezorgt vriendinnen, familie of collega’s een onvergetelijke namiddag. En je steunt er vanaf nu dus integraal Think Pink mee!

Steun Think Pink

Maar ook Think Pink mobiliseerde duizenden dames via een breed gamma van acties en events. Zeker niet alleen in België maar in heel Europa!

Op korte termijn zullen beide bedrijven samenwerken om de Pink Ladies Games van het najaar een succes te maken. We dagen alle actieve dames, maar uiteraard ook bedrijven, uit om deel te nemen in Brugge, Hasselt, Geel of Leuven!

Borstkanker treft in ons land 1 vrouw op 8. Daarmee zijn we de trieste wereldkampioen. En dat vindt Think Pink als nationale borstkankercampagne onaanvaardbaar. Daarom nodigen we jou uit om je schouders te zetten onder de strijd tegen de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen.

Tijd voor actie tegen borstkanker

Teams kunnen zelf een actie koppelen aan hun deelname. Daarvoor maak je makkelijk een actiepagina aan op think-pink.be. Alles kan: van wafelbak tot gadgets verkopen, sponsoring per Pink Ladies Games-battle of een carwash organiseren. Goed om weten: supporters die jullie actie steunen via jullie actiepagina op think-pink.be hebben vanaf € 40 recht op een fiscaal attest!

Heb je een vraag voor Think Pink rond je actie of het systeem? Ben je op zoek naar tips of leuke gadgets? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Jessica via office@think-pink.be of 0473 29 39 15.

Daarnaast maken beide bedrijven een plan 2020 richting Europese uitrol. Daarvoor gaan we ook op zoek naar sterke partners die hier mee hun schouders willen onder zetten. C&A, Suzuki, Stihl, Sheraton en verschillende andere merken deden dat al met succes.

OVER HERCULEAN ALLIANCE

Herculean Alliance is de employee engagement company en is bekend van Hercules Trophy, Fabrica en Hercules Academy. Herculean Alliance zet in op CSR omdat het een fundamentele component is om employee engagement te verhogen. Herculean Alliance gelooft sterk in de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en Pink Ladies Games past volledig in SDG 3.

OVER THINK PINK

Think Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.