image/svg+xml
Arena

6 Battles van de Pink Ladies Games

By:

De Pink Ladies Games komen er weer aan, joepie! Tijd voor wat meer uitleg over de battles van dit jaar… Hier zijn de 6 Battles van de Pink Ladies Games.

Suzuki Swift Roadtrip

Zalig hé, op vakantie gaan. Maar wat een gedoe eerst, al dat inpakken, pffffff. Goed nieuws ladies, dit talent komt van pas tijdens de Suzuki Swift Roadtrip. Hebben jullie ook nog een sterk geheugen en zijn jullie zelfverzekerd achter het stuur? Dan is deze battle voor jullie team ‘appeltje-eitje’

Pillow Match -powered by De Witte Lietaer

Woohoo: girls night! Matching pyjama’s, ondeugende gossip, sleep over pillow fight… Wie ‘slaat’ haar tegenstandster het snelst naar dromenland? Alleen op ons feestje komen jullie dit te weten.

Save the Queen

Teamwork, snelheid, precisie en lef gaan jullie nodig hebben om de team queen te beschermen. Hoe doen jullie dat? Wel, kruip eens gezellig met de kids in de zetel en kijk naar de film Robin Hood; tips & tricks voor ’t rapen voor wie ze ziet 😉

Move that Truck

Dat vrouwen het zwakkere geslacht zijn, vegen we met deze supercoole battle meteen van tafel. Combineer al jullie girlpower, moedig elkaar aan en blijf gewoon gaan. Wees maar zeker dat die truck wel degelijk zal moven!

So you think you’re a model -powered by ELLE Magazine

Dromen jullie wel eens over shinen op de cover van een tijdschrift? In een elegante outfit? Tick that box – blader door glossy magazines en oefen leuke poses – hier komt jullie glamour moment.

Walk my Unicorn

Eenhoorns zijn enig. En afgaand op de vele believers, bestaan ze ook echt. Ze hebben ook veel gevoel voor humor, naar het schijnt… Durf jij een unicorn te zijn in a field of horses?

Nu jullie deze 6 battles kennen, staan jullie ongetwijfeld te popelen en te springen om deze Pink Ladies Games te knallen. Leg jullie originele en superflatterende outfit klaar, we staan op de uitkijk!