image/svg+xml

X-mas Games kleuren kerstfeestjes

By:

X-mas Games kleuren kerstfeestjes. U kent het wel: Kerstmis komt met rasse schreden dichterbij, maar er is nog zoveel te doen op kantoor voor het jaareinde dat u er niet toe kwam om het kerstfeestje te organiseren. Dan maar snel hapjes en drank halen uit de dichtsbijzijnde supermarkt en hopen dat de sfeer meevalt.

Het kan ook anders en dat hoeft niet exuberant te zijn: de X-mas Games die uw kerstfeestjes kleuren, powered door Fabrica, zorgen ervoor dat u toch nog kan ontspannen en vooral: iedereen op kantoor nog even kan laten connecteren voor de kerstvakantie.

De X-mas Games hoeven niet zo lang te duren. Reken zo’n 3 uurtjes, maar langer kan natuurlijk ook. Ideaal dus in de late namiddag en zo is iedereen nog op tijd thuis. Reken daarbij op challenges zoals de Reindeer Run, Santa Rescue of the Presents Stacking Game. Helemaal volgens het Herculeaanse DNA: Geweldige ambiance voor iedereen. Gezellig binnen en op kantoor; zo hoeft niemand zich te verplaatsen.

Bijna vergeten om ook catering en een foute office party te regelen? Wir schaffen das. Voor een vrijblijvende offerte op maat: info@herculeanalliance.com .