image/svg+xml

Neem het op tegen Imke Courtois in de Pink Ladies Games Finale

By:

Neem het op tegen Imke Courtois in de Pink Ladies Games Finale. Op 28 oktober organiseert Pink Ladies Games de grote finale in Brussel ten voordele van het VUB Yamina Krossa fonds voor borstkankeronderzoek. Sponsor Suzuki is ook van de partij en vaardigt niemand minder af dan Imke Courtois als teamkapitein van het Suzuki team. Imke wordt bijgestaan door performing and creative artist Elisa Guarraciblogger/model Pauline Grossen en travel blogster Lesley Van Loon. Beauty, brains en fashion gecombineerd in één team: een te duchten tegenstander? Binnenkort komen we het te weten!

Heb je zin om het tegen deze dames op te nemen in 6 hilarische battles? Neem dan deel aan de Finale op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus van de VUB op 28 oktober. Sportief zijn hoeft niet. Vrouwen vanaf 16 jaar in alle maten en gewichten kunnen deelnemen. En het goede nieuws is dat je er ook nog eens het goede doel mee steunt. 50% van het inschrijvingsgeld gaat integraal naar fundamenteel kankeronderzoek.

Victoria Van Pottelsberghe, PR manager Suzuki Belgium: “Voor Suzuki is de Pink Ladies Games geen typisch sponsorproject, maar een nieuwe manier om Corporate Social Responsibility te combineren met visibiliteit. We zijn trots dat we het team kunnen ondersteunen met onze Swifts en genieten van de lachende gezichten tijdens de “reverse drive battle”! We hopen dat heel wat andere bedrijven ons voorbeeld zullen volgen en mee hun schouders zullen zetten onder de Pink Ladies Games.”

“Er bestaan al heel wat schitterende initiatieven om de strijd tegen (borst)kanker te steunen. Met de Pink Ladies Games geven we dames de kans om in team plezier te maken, terwijl ze 100% vrouw kunnen zijn. Het gaat dus niet over de sportieve prestaties, maar over inclusie, fun en games,” aldus stichtster Inge Van Belle.

“We gingen niet over 1 nacht ijs om te bepalen hoe we de strijd tegen kanker zouden steunen. Toen we hoorden van het nieuwe Yamina Krossa Fonds van de VUB Foundation, wisten we het onmiddellijk: dit project past helemaal bij de missie van de Pink Ladies Games. Niet alleen omwille van de inhoud van het Fonds (Fundamenteel Borstkankeronderzoe k van dr. Damya Laoui), maar ook doordat we zeker zijn dat de inkomsten rechtstreeks naar het wetenschappelijk onderzoek gaan, met name de ontwikkeling van een vaccin op basis van eigen immuuncellen. Neem het dus op tegen Imke Courtois in de Pink Ladies Games Finale”

41684570_962957803892512_8608274355756990464_o