image/svg+xml
Arena

Roze zaterdag in De Panne

By:

Roze zaterdag in De Panne. Voor de 4de keer dit jaar stonden weer heel wat dames paraat om deel te nemen aan de Pink Ladies Games. Op een prachtige zomerse dag aan de kust in De Panne kleurden we de dijk voor even helemaal roze. In een super ontspannen sfeertje lieten de dames weer even zien hoe sterk ze allemaal zijn! Naast de 6 ludieke battles konden de dames genieten van heerlijke cocktails en natuurlijk onze wereldbefaamde hunks.

https://www.facebook.com/PinkLadiesGamesBE/videos/903435479844745/

Natuurlijk blijft het nog altijd een competitie waarin de teams het beste van zichzelf gaven, ook op deze roze zaterdag in De Panne. Daarom een dikke proficiat aan de winnaars The pretty pink P-town ladies!

De Wall of Fame:

De vorige edities van de Pink Ladies Games gemist? Geen probleem! Je kan dit jaar nog aan 5 edities deelnemen. Klik op onderstaande links en schrijf je nu in!

Westende, 1 september
Geel, 15 september
Gent, 22 september
Leuven, 30 september
Brussel, TBA

georganiseerd door Herculean Alliance.