image/svg+xml
Arena

Save the Queen (en nog meer hilarische battles) op Pride Games

By:

Save the Queen (en nog meer hilarische battles) op Pride Games! Nog een kleine maand en het is zover: het startschot van de Pride Games in Antwerpen wordt gegeven. Hoog tijd dus voor een update. Over de battles bijvoorbeeld!

Starten doen we met de mindblower oftewel de hersenbreker. Niet meteen evident, maar via een combinatie van teamwerk, logisch nadenken en concentratie lukt het vast. Het team dat hierop het beste scoort, mag zich alvast het Slimste Pride team noemen.

Na de opwarming en officiële opening splitsen de teams op en volgen ze elk hun eigen parcours langs de Pride battles.

Zo heb je de PinkLadiesGames2017-5844.jpgSave the Queen, waar alleen kalmte je kan redden. Logisch nadenken, snel beslissen en goed communiceren zullen je team een heel eind verder helpen. Verder kunnen we hierover nog niet veel verklappen, maar één ding is zeker: je EHBO skills zullen opgefrist worden!

HTMechelen2018Bert Borms-7215Bert Borms.jpg

Bij The Rainbow Track draait het dan weer eerder om uithouding. Op een meterslang springkasteel loods je heel je team zo snel mogelijk door alle opstakels. Je mag je helemaal laten gaan. Maar vergis je niet, enkele obstakels vragen een nodige dosis durf!

De Sensoa Swap It ChallengePinkLadiesGamesDePanne2018Kurt Jacobs-217Kurt Jacobs.jpg is een echte klassieker. Zet je schrap op je post want de lippenstiften razen voorbij en het is aan jou om op tijd te springen of te duiken zodat ze je niet vloeren. Deze battle wordt gesponsord door niemand minder dan Sensoa vzw, het expertisecentrum voor sexuele gezondheid.

HerculesTrophyMechelen2018FridayBert Borms-5012Bert Borms.jpg
En dan is er de hilarische Smack My Pony. Spring op je ponycycle en leg er een parcours mee af. Doe dit zo snel mogelijk, want je racet tegen de andere ploegen! Elkaar aanmoedigen kan zeker helpen om ruiter en pony -figuurlijk- een
duwtje in de rug te geven.

Pink Ladies Games

Alsof het nog niet genoeg was, trotseren de teams ook nog de Flip It. Hier kruip je met je team in een holle kubus en tracht je die zo vaak mogelijk te laten flippen. We geven je alvast een kleine tip: in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is kracht hier geen vereiste. Flip it, but don’t flip out!

Je ziet het al: sportief zijn is helemaal geen must om deze allereerste editie van de Pride Games te winnen. Tussen de battles door is er ruimte voor ontspanning en kunnen de deelnemende teams en toeschouwers -eventueel met een aperitiefje in de hand- de inspanningen van de tegenstanders toejuichen. Ookal zin in Save the Queen (en nog meer hilarische battles) op Pride Games?

The Pride Games:
Antwerpen Theaterplein (Roof of Love)
vrijdag 10 augustus – 16.30 tot 21.30.

Om deel te nemen dien je vooraf in te schrijven via www.thepridegames.com . 

Herculean Alliance