image/svg+xml
Herculean Alliance

Straffe Madammen curatorschap

By:

Straffe Madammen curatorschap. Als Vlaamse vrouw met een beetje engagement of ambitie kan je er niet om heen: het Straffe Madammen netwerk werkt. De Club van Straffe Madammen werd opgericht door Elke Jeurissen in 2013 met als doel om vrouwelijk talent zichtbaarder te maken in bedrijven, media en congrespodia.

Elke doet dat via het uitwisselen van ervaringen tussen vrouwen en door maandelijks een vrouw aan het woord te laten over haar expertise. En het mag gezegd: Elke doet dat goed!

screen-shot-2018-01-03-at-15-50-05-e1515501924148

Straffe Madammen curatorschap. Sinds enkele maanden is de Club gestart met een nieuw initiatief: gastcuratorschap gedurende 1 maand. In de maand juni is het aan mij. De opdracht is duidelijk: helpen de missie mee uit te dragen door minder bekend vrouwelijk talent naar voren te brengen. Maar ook mijn eigen rolmodellen, voorbeelden en lessen delen met het netwerk. Een opdracht die ik met heel veel enthousiasme aanvaard heb.

De aankondiging op de website van Straffe Madammen staat hier. Mijn ideeën kan je een maand lang lezen via de “Straffe M” Facebook pagina die zal verwijzen naar de blogartikels op deze blog onder de rubriek van Straffe Madammen.

Ik kijk uit naar de reacties!

Inge, co-founder Herculean