image/svg+xml
Aura

Herculean lanceert nieuwe website

By:

Herculean lanceert nieuwe website. Vorig jaar won Herculean de prijs voor de“Beste crowdfunding van het jaar” in België. Tussen de felicitaties door kregen we ook feedback die is blijven hangen. Die feedback kwam van mensen die ons niet kennen of nooit meegedaan hebben aan een Herculeaanse beleving en was in de trant van: “We snappen niet helemaal wat Herculean doet, maar we weten dat jullie professionals zijn en we voelen veel positiviteit rond Herculean.” Vandaar de nood om ons aanbod duidelijker naar voren te brengen.

De meesten kennen de Hercules Trophy. Sommigen kennen onze andere business units- Hercules Academy en Hercules Projects – maar zien vaak niet het grotere geheel. Ons MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) programma, de Pink Ladies Games,  krijgt in tijden van sterkere vrouwenemancipatie ook veel tractie. Sommige klanten gebruiken zelfs ons “white label” digitaal platform, soms zelfs zonder zich dit te realiseren, of het enorme aantal pagina views die we krijgen op het platform. De vraag blijft voor velen: Hoe komt dit alles nu samen? Wat is nu eigenlijk de glue?

Herculean lanceert nieuwe website. Tijd voor een eenvoudige website (herculean.coop) die onze visie uitlegt:
We energise people and brands and we use proven formats, our online platform and the Herculean DNA for that.

herculean.png

Geëngageerde mensen zijn goed voor je

Het is bewezen dat betrokken werknemers de productiviteit doet stijgen tot 38%. Betrokken klanten vertalen zich in een toename van omzet, winstgevendheid en marktaandeel. Dus de vraag is niet langer waarom, maar hoe?

Bewezen formats

Als de corporate identity, engagement en MVO verweven zijn met elkaar, dan is een holistische benadering via duidelijke formats veel effectiever. En wij weten hoe.

Platform voor transformatie

Meten is weten. Waar staat uw organisatie vandaag? Naar waar wilt uw organisatie? Wat doet u momenteel? Hoe doet u het? Data zijn cruciaal tijdens een transformatiefase.

Fun is de drijfveer voor resultaten (serieus waar!)

Verandering moet leuk zijn! Plezier is een geweldige manier om de harten van uw community voor u te winnen. De juiste balans vinden tussen fun en serieuze dingen, dat is wat wij doen. Dit met behulp van leren en gamification tactieken op alle gebieden.

herculean2.png

Ja, wij geloven in de kracht van mensen, inclusie en diversiteit. We zijn dolgraag uw partner bij het maken van programma’s, workshops, MVO programma’s, teambuildings, evenementen… en het verhogen van betrokkenheid. Onze grootste kracht schuilt in het combineren van al deze kennisdomeinen.

En jawel. We hebben een platform dat wordt afgestemd op uw behoeften. Een essentieel onderdeel van uw succes bij het betrekken van mensen in uw bedrijf, zowel intern als extern.

herculean3 (1)

We zijn een integrator in sportainment en welzijn met 20 jaar ervaring die luistert naar uw publiek. We hebben een state-of-the-art platform met een mix van onderdelen op maat. En dit alles met een authentieke, Herculeaanse state-of-mind die houdt van MVO, of CSR zoals dat zo mooi in het Engels heet. #weareherculean