image/svg+xml
Fabrica

Stickalicious: fun, food en PARTY!

By:

Stickalicious: fun, food en PARTY! Op 9 mei 2018 sluiten we het Keerbergse Hockeyseizoen voor het eerst af op een legendarische manier.  Stickalicious wordt een onvergetelijke feestje in loungestijl. Tijdig inschrijven is de boodschap, want vanaf 2 mei stijgt de inschrijvingsprijs en het organisatieteam wil ook op voorhand een idee hebben van het aantal mensen natuurlijk!

Het concept: PARTY! Trainers, managers, spelers, ouders…iedereen is welkom. Ideaal om met het hele team terug te blikken op het voorbije seizoen, samen te feesten en plannen te maken voor 2019.  Bubbels van Taittinger, cocktails, catering van Violetta Clery, snacks en candy….en daarna helemaal uit de bol gaan op de tunes van Carlito, Tom en Nexuz – yep, van Tomorrowland maar ook van Keerbergen.

Lounge & VIP-zone

We zorgen voor een echte loungesfeer waar je helemaal tot rust kunt komen. Wat dacht je van je eigen gereserveerde tafel voor 10 personen met butlerservice en 3 flessen cava of rosé met jouw naam op? Het kan allemaal in onze VIP-zone!

Heerlijke catering & drinks

De barbecue ’s avonds wordt verzorgd door Violetta Cléry , met een ruime keuze aan vlees en vegetarische alternatieven. Voor de kids en voor wie liever een snelle hap eet, zijn er frieten en hamburgers.

Taittinger champagne, zomerse cocktails en mocktails, gin & tonic en uiteraard een breed gamma non-alcoholische dranken brengen de party op gang. Kleine hongertje tussendoor? Bij de ijsjesbar kan je terecht voor een compleet gamma Magnums en voor wie het graag nog zoeter heeft, is er candy.

Party met DJ Nexuz

De beste DJ’s van Keerbergen nemen plaats achter de draaitafels. Hun grootste talent? Het gat tussen radio en festival dichtrijden. En laat er nu niets beter zijn om de nacht mee in te zetten dan een combinatie van de beste hits met een festivalgevoel.

Image result for for nexuz dj

Clubnieuws

Uiteraard blikken we ook vooruit naar het komende seizoen -en achteruit op het voorbije seizoen. De diploma uitreiking voor alle leden van de boven- en onderbouw (uitgedeeld door de trainers) kan er niet ontbreken. Net zoals de verkiezing van de Trainer van het Jaar, waar een prachtige cadeaubon twv €250 aan vasthangt voor een nieuwe hockey stick, aangeboden door HP.

De spelers krijgen bovendien alle praktische details mee voor het volgende seizoen. De club zal ook de plannen uit de doeken doen over het nieuwe kunstgrasveld en het clubhuis. Onze businessclub zal ook in een nieuw jasje gestoken worden!

Helemaal overtuigd? Schrijf je snel in, want nog tot 2 mei geniet je van 20% korting! We kijken er al naar uit om je te mogen verwelkomen.