image/svg+xml
Arena

Ladies Games kleuren Pink in 2018

By:

Ladies Games kleuren Pink in 2018. Sinds 2016 organiseren we in verschillende Vlaamse steden de Ladies Games. Inmiddels namen al meer dan 700 teams van 5 vriendinnen het tegen elkaar op in 6 ludieke battles. Heel veel girlpower, cocktails, hunks en fun in een fantastische sfeer!

Maar er is meer. In 2018 gaan we een stapje verder. We dopen de Ladies Games om tot de Pink Ladies Games.

Vanwaar deze naamsverandering?

Ladies Games kleuren Pink in 2018. Onze bedoeling is om de deelneemsters samen te verenigen rond een goed doel. Een percentage van het inschrijvingsgeld gaat naar de campagnes rond borstkanker. De concrete aanleiding hiervoor was het interview met deelneemster Yuri die zelf borstkanker wist te overwinnen. Yuri nam deel aan de Ladies Games in Westende dit jaar. Ze wilde haar verbeten strijd omzetten naar positieve energie, samen met haar vriendinnen. Haar pakkende getuigenis kan je hier zien:

Daarnaast organiseren we al sinds 2 jaar de Pink Ladies Games in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar hebben we gemerkt dat een gezamenlijk goed doel alleen nog maar meer verbindend werkt tussen de deelneemsters. Samen binden we de strijd aan tegen borstkanker, creëren we meer bewustzijn rond het thema en koppelen we dit ook meteen aan een actieve, gezonde levensstijl. Daarom werden we ook geselecteerd als een van de topevenementen in de Dubai Fitness Challenge. Wat het effect was op de deelneemsters kan je bekijken in de video van de Pink Ladies Games Dubai.

Wat verandert er concreet?

Binnenkort maken we de Pink Ladies Games kalender bekend voor 2018 en kan je je team inschrijven. Je zal er ook duidelijk te zien krijgen hoeveel er naar het goede doel gaat en je kan er ook je supporters in betrekken.

Pink_Lady_LOGO-01

De kalender start vanaf april 2018 en het basisprogramma blijft hetzelfde. De verschillende edities in de steden worden hernoemd naar de “Pink Ladies Qualifiers” en je kan je kwalificeren voor de Finale. De Finale zal plaatsvinden tijdens de Pink Month Oktober. “For Active Women who Care” dus.

En ja, we take it global! Na 2 succesvolle edities van de Pink Ladies Games in Dubai zijn we klaar om ook andere steden in de wereld te inspireren. #madeinbelgium

For active women who care

Borstkanker treft 1 op 8 vrouwen in België. Als organisator van een evenement gericht is op vrouwen, beschouwen wehet als onze taak om ons steentje bij te dragen. Kunnen we op jou rekenen om de strijd aan te gaan?

Meer info op ladiesgames.be of pinkladiesgames.be .