image/svg+xml
Arena

Pink Ladies Games geselecteerd als topinitiatief in Dubai Fitness Challenge

By:

Pink Ladies Games geselecteerd als topinitiatief in Dubai Fitness Challenge. Op 2 oktober jongstleden lanceerde Sjeik Hamdan Bin Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, Kroonprins van Dubai en Voozitter van de Dubai Executive Council, een unieke uitdaging. Zijn bedoeling is om Dubai een van de gezondste steden ter wereld te maken. Deze gezondheidscampagne kreeg de naam Dubai Fitness Challenge. Zowel de lokale bevolking, als expats en bezoekers worden aangemoedigd om deel te nemen aan de uitdaging van 1 maand. 36880503f92ae8ee5cdf304617e42d64--presidents-prince

De fitness Challenge is gestart op 20 oktober en duurt tot 18 november. De deelnemers worden aangespoord om dagelijks 30 minuten te bewegen gedurende 30 dagen. Dit via aan uitgebreid aanbod van fitness activiteiten, sport en oefeningen.

Daarnaast promoot de Fitness Challenge ook een selectie sportevenementen in Dubai. Het was dan ook een enorme eer voor onze Pink Ladies Games om geselecteerd te worden als een van de 6 hoofdactiviteiten! Pink Ladies Games is een uniek programma van een halve dag voor actieve dames rond borstkanker. Meer info.

Gedurende verschillende weken werd de Pink Ladies Games borstkanker campagne op verschillende ARN radiostations uitgezonden, waarbij verschillende teams werden uitgeloot als prijs

Info en registratie op de website.

Pink_Lady_LOGO-01.jpg