Corporate wellbeing aan een lage prijs
image/svg+xml
Aura

Corporate wellbeing aan een lage prijs

By:

Corporate wellbeing aan een lage prijs . Het is helemaal niet moeilijk te vatten: meer engagement van uw medewerkers leidt tot een hogere productiviteit. Zo simpel is het. Laat het nu net zijn dat meer engagement exact is waar Herculean zich toe verbindt, op basis van een unieke, holistische aanpak.

De Hercules Academy zorgt voor een gegarandeerd resultaat op het vlak van wellbeing en engagement. Wellbeing is namelijk zoveel meer dan sportactiviteiten faciliteren of gezond eten serveren in uw cafetaria.

Onze 4 modules (Mentaal-Fysiek-Voeding-Sociaal) bevatten een holistische methodologie die ongezien is in België en reeds tal van organisaties een nieuw élan bezorgde.

U hoeft echt niet over een grote organisatie te beschikken om nu werk te maken van een gedegen welzijnsbeleid. Aan de hand van ons ROI rapport op maat, kan u meteen al de return zien van uw investering in mensen.

Op basis van een intake gesprek leggen we meteen de aandachtspunten bloot en nemen we een aantal maatregelen die zeer snel tot resultaat leiden. Onze filosofie bestaat er ook in om u zelfstandig uw welzijnsbeleid te laten uitvoeren en proactief te werk te gaan.

Met welke uitdaging u ook worstelt om medewerkers meer te mobiliseren, Hercules Academy geeft uw organisatie de boost die het zo nodig heeft. Dit kan gaan van persoonlijkheidstypes, workshops voeding, energie, bewegen, lachen, het tot leven brengen van bedrijfswaarden tot verregaand change management. Ontdek het hele gamma aan workshops hier.

Bedrijven zoals ABN AMRO, BASF, Allianz, Weight Watchers, Atlas Copco, Mazda, BuroProject, Scholengroep, Inventive Designers, KPMG en vele anderen mochten het effect al ondervinden.

Boek nu een vrijblijvende afspraak met een van onze coaches voor een  Corporate wellbeing aan een lage prijs op info@herculeanalliance.com en voel meteen het verschil!