image/svg+xml
Herculean Alliance

Lancering Crowdfunding: een verslag

By:

Lancering Crowdfunding: een verslag. Op 22 maart lanceerden we de publieke equity crowdfunding campagne van Herculean met een infoavond in Kazerne Dossin Mechelen. Meteen een ideale gelegenheid om de visie, groeiplannen en businessmodel achter Herculean te weten te komen en de ondernemers te ontmoeten.

Crowdfunding is immers niet meer weg te denken uit het ondernemerslandschap en wordt steeds meer een interessant financieringsmodel, voornamelijk vanwege de mogelijkheid om al vanaf 100 euro in te stappen. 
Het werd een boeiende avond over een authentiek Belgisch ondernemersverhaal met gezonde ambities. Pieter Vanderbeeken en Peter De Decker van MyMicroInvest verschaftes er meer uitleg over de mogelijkheden van Crowdfunding. Daarnaast lichtte Roger Malevé, CIO Nationale Loterij en Voorzitter van Lotto Soudal/Captains of Cycling de mogelijkheden van de coöperatieve toe. Yves Vekemans vertelde er meer over de Herculeaanse ambities. 

Bekijk hier de video:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=35ZNyFjSNm0&w=560&h=315]

De campagne loopt tot eind april! Zelf instappen in het Herculean crowdfunding verhaal voor 100 EUR? Klik hier.