image/svg+xml

Je teambuilding plannen? Doe het nu!

By:

Je teambuilding plannen? Doe het nu! De winter loopt ten einde, eindelijk! Geen betere tijd om je teambuilding activiteiten te plannen dan nu! Of je nu de prestaties op de werkvloer wilt verhogen, samenwerking wilt stimuleren, de werknemers tevredenheid opkrikken of eensgezindheid creëren,…: er zijn talloze waardevolle redenen om te investeren in een kwalitatief teambuilding evenement. Inmiddels is al voldoende bewezen dat een investering vruchten afwerpt vanaf dag 1!

Het begint echter allemaal met het vinden van een passend evenement.

Op tijd plannen is cruciaal om het juiste evenement te vinden voor je werknemers. Beschikbaarheid is dan immers nog geen probleem, zowel in termen van Pink Ladies Games 2016 Dubaiwat kunnen we doen als in termen van het vinden van een geschikte locatie. Een ideale teambuilding organiseren vergt creativiteit. Indien je nu begint met het plannen van jouw project is er meer dan voldoende tijd, een kostbare bron (iedereen heeft te weinig tijd) die je op deze manier kan uitbesteden en die zich onmiddellijk zal vertalen in een grotere waarde voor je geld en een grotere mate van gemoedsrust.

Niet onbelangrijk: het plannen van jouw evenement op het einde van de winter is de perfecte opportuniteit om te dromen van warmere tijden. Je krijgt snel zin in de zomer en in de brede waaier aan activiteiten die je kunt beleven. Dit doet het kille wintergevoel snel vergeten.

Er zijn talrijke mogelijkheden; één van de beste activiteiten is de Family day. Beloon je werknemers voor hun harde werk en betrek hun familie. Je laat je werknemers zien dat je niet alleen om hen geeft als werkkracht, maar ook als ouder en partner. Collega’s zien genieten met hun kinderen is bovendien een prachtige ervaring. Het doel is om de werkvloer om te vormen tot een ‘home away from home.

Een tweede optie (weliswaar zonder familie) is een company game day; de ideale manier om iedereen hetzelfde doel te laten najagen. Maak een keuze uit een breed assortiment uitdagingen die in lijn liggen met jouw doelstellingen en creëer de perfecte teambuilding strategie!

Welk concept je ook kiest, één van de belangrijkste succesfactoren voor team-evenementen is communicatie. Als je enthousiasme en goesting wilt aanwakkeren en je collega’s écht betrekken, is het uitermate belangrijk om op tijd te communiceren. Een simpele “save the date” doet wonderen indien je nog geen details beschikbaar hebt. Uit ervaring weten we dat er te veel teambuilding activiteiten in het water vallen door laattijdige communicatie. Dit is zonder meer zonde van het geld en de energie die in het evenement steekt.

Actieve evenementen zijn een krachtige vorm van communicatie. De impact op de aanwezigen is enorm. Wil je jouw medewerkers stimuleren? Laat ze bewegen! Het moment vastleggen met behulp van een fotograaf is een geweldig idee. Het moment vereeuwigen betekent dat je dit verder kan verspreiden, wat zorgt voor een langdurig effect van jouw evenement! Dat komt meteen ook je Employer Branding ten goede.9f8df2ad4c14acde2c0e9c138078cdee

Bij Herculean beheren we de kunst van het verrijken van de geest door middel van actieve en boeiende concepten. Het is onze missie om boodschappen te creëren die resoneren bij jouw voltallige publiek. We helpen je om jouw evenementen om te zetten in langdurige, authentieke herinneringen die maanden na datum nog worden bovengehaald.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om concepten te creëren die iedereen aanspreken, met een minimaal risico op “no-shows” (en ontzettend veel spijt voor diegenen die er toch niet bij konden zijn). Via gamification, leiderschap, energie en sport, hebben we het ideale recept voor actieve events in handen. Dat kan je overigens nagaan.  Onze klanten uit alle uithoeken van de wereld zoals Fifthplay, Confederatie Bouw, Hubo, CFE Poland, Weight Watchers, ENOC, Daman, Jaguar Land Rover,… werden al allemaal “geherculeaniseerd“!

Is jouw bedrijf de volgende? Je teambuilding plannen? Doe het nu! Voor vragen en meer informatie kan je steeds de Hercules Projects website raadplegen of vrijblijvend contact met ons opnemen.