image/svg+xml

Vriendinnen voor het leven

By:

Altijd al eens willen deelnemen aan de Pink Ladies Games maar krijg je jouw vriendinnen niet overtuigd? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf nu kan je ook inschrijven voor de Pink Ladies Games als individu.

PinkLadiesGamesAntwerpen2018Kurt Jacobs-21Kurt Jacobs.jpg

Hoe gaat dat in zijn werk?

Simpel. Je schrijft je in als een individuele deelnemer en wij zorgen ervoor dat je in een team komt met andere leuke dames. Laat je gewoon verrassen… Je beleeft niet alleen een leuke dag vol met leuke battles, lekkere cocktails en knappe hunks! Je leert misschien ook wel je nieuwe beste vriendin kennen of waarom niet ineens een hele nieuwe vriendinnen groep?

Een week voor het evenement maken we bekend wie er in jouw team zit en via je teampagina zal je dan kennis kunnen maken met je teamleden.

Schrijf je dus nu snel in voor één of meerdere van de komende events en beleef een prachtige namiddag met leuke mensen! Hier kan je een overzichtje vinden van de volgende edities:

Westende, 1 september
Geel, 15 september
Gent, 22 september
Leuven, 30 september
Brussel, TBA