Expert jury 2024
image/svg+xml
Herculean Alliance

Zij zijn er klaar voor: de Expert jury 2024

By:

De Expert jury 2024 van de Employee Engagement Awards. In november vindt de vijfde editie plaats van de Employee Engagement Awards. Ook deze keer gaan we aan de slag met 2 jury’s: een team experten én een jury van jonge starters (NextGen jury) om de kandidaten te challengen en te ondersteunen in hun leertraject doorheen het jaar.

Elk jaar lanceren we een oproep in de community en geven we iedereen die gepassioneerd is door medewerkersbetrokkenheid de kans om haar/zijn stempel te drukken. In januari kiezen we vervolgens de juryleden uit. Geen eenvoudige beslissing, waarbij we vaak sterke profielen moeten teleurstellen.

De bedoeling van de jury is om een evenwichtige balans te krijgen tussen verschillende profielen: ondernemers, academici, marketeers, technologen, maar ook winnaars van de voorbije editie. Aangezien employee engagement een complexe uitdaging is en de pure HR specialisatie overstijgt, kunnen we dit alleen oplossen door heel verschillende profielen bij elkaar te zetten. Zo kunnen we onze kandidaten zoveel mogelijk vooruit helpen. 

Wie zetelt er in de Expert jury?

Na 4 jaar vindt er een voorzitterswissel plaats.

Conny Vandendriessche geeft de fakkel door aan Johan Dekens (P&V Groep) en neemt de rol op van erevoorzitster. “Ik heb verschillende jaren mogen samenwerken met Johan als jurylid van de Employee Engagement Awards. Als lid van de Raad van Bestuur van P&V Groep heeft Johan de culturele transformatie geleid binnen zijn organisatie. Hij brengt dan ook een aantal cruciale elementen samen, zoals People, technologie en klantentevredenheid en heeft de kandidaten in de voorbije edities steeds gechallenged op deze criteria. Ik ben er zeker van dat hij zijn nieuwe rol met glans zal vervullen! Als erevoorzitster blijf ik zelf de kandidaten en hun cases uiteraard met veel aandacht volgen”, aldus Conny Vandendriessche.

Johan: “Ik ben bijzonder fier en verheugd om de fakkel te mogen overnemen van Conny Vandendriessche als voorzitter van dit fantastisch feest voor het engagement van medewerkers. Bijzondere dank ook aan haar om de experten jury als eerste een gezicht te hebben gegeven! Ze wees voortdurend op het belang van geëngageerde medewerkers voor een bedrijf en haar klanten en kan me daar enkel bij aansluiten. Ik ben en blijf een people persoon…”

Als erevoorzitster blijft Conny het boegbeeld van employee engagement en people en blijft ze betrokken bij de Get Togethers, jurering en Awards zelf.

Wie zijn de andere juryleden? Een mix van bekende gezichten, ex-kandidaten en nieuw bloed. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is een passie voor alles wat te maken heeft met people.

employee engagement awards expert jury 2024 belgium
 • Carole Lamarque
 • Geert Walschap
 • Eve Vlemincx
 • Emma Braeye
 • Machiel den Dekker
 • Els D’Hauwer
 • Katherina Swings
 • Stijn Vander Plaetse
 • Wendy Swaegers
 • Bram Vergote
 • Lieve Verplancke
 • Peter Vermeulen
 • Hildegard Hermans

Hartelijk welkom! Het belooft opnieuw een boeiende editie te worden.

Meer lezen?

Benieuwd naar de Next Gen Jury 2024? Ontdek ze hier.
Wil je op een of andere manier betrokken worden bij het concept? Dat kan. Hetzij als kandidaat-bedrijf, partner, coach, of toeschouwer. Stuur ons een bericht via info@herculeanalliance.com en vertel ons waarom je je bij de community wilt aansluiten.

Je kan je ook toevoegen aan de Employee Engagement Community op LinkedIn. Daar kan je jezelf profileren als expert en connecteren met kandidaten, coaches, juryleden, partners, enz.