image/svg+xml
Arena

Elni ♡ Pink Ladies Games

By:

Elni ♡ Pink Ladies Games. En absoluut ook andersom. Want je goed voelen in je vel, vanbinnen en vanbuiten, mag dan een trendy uitdrukking geworden zijn, het is er eentje waar we het volmondig mee eens zijn. 🥰

Meet Ellen van Elni

Ellen Verstrepen van Elni helpt voornamelijk jonge mama’s naar meer zelfvertrouwen, een betere work-life balans en meer energie op het werk en thuis. Naast een loopbaancoaching traject biedt ze ook een feelgood traject aan, waar de nadruk ligt op zelfvertrouwen opbouwen op innerlijk én uiterlijk vlak. Van het overwinnen van piekeren en twijfel, naar grenzen aangeven, tot tips over kleding en make-up…het kan bij haar allemaal.

En ook al heeft Ellen een voorkeur voor roze – ze was er eerder al bij en verzorgde make-up tijdens Pink Ladies Games – haar make-up kleuren kennen heus een ruimer pallet. 😉💁‍♀️💄

Wil je met haar kennismaken? Dat kan, op de Pink Ladies Games in Aarschot.

Waar is ze nog te zien? Op instagram natuurlijk! Wij volgen haar alvast: @elni_zelfvertrouwen_coach. En guess what, een echte aanrader. 😌

Best Picture Award

Say cheeeese en strike a pose! 😁 😎 Want ook dit jaar reiken we een Best Picture Award uit. Voegden jullie al een foto toe aan jullie teampagina? Zeker doen hé! Want Elni beloont de leukste/gekste/plezantste/origineelste… teamfoto graag met een cadeautje. 🎁 Welk cadeautje, dat houden we liever nog even geheim. Maar dat het met make-up, feelgood, je mooi voelen… te maken heeft, dat is een no-brainer. 💝

Misschien neem je die teamfoto nog eens even onder de loep? 📸 Zitten de details perfect? Of is dit gewoon een goed excuus voor wat voorbereidende teamfun, waarbij het nodig is om met de dames nog eens af te spreken, eens goed te lachen en een nieuwe foto te maken? 🤩 Alle redenen zijn goed voor gezelligheid. Enjoy, ladies! 👯‍♀️ 🌸

Elni ♡ Pink Ladies Games & Pink Ladies Games Elni (en Ellen herself :))